Gülnihan
05 Nisan 2023 15:48

Arçelik marka ankastre elektrikli ocak aldım. Ocağı ilk kullandığımız gün 1 gözde yemeği pişirdim, aradan 2 saat geçtikten sonra soğuyan yemeği ısıtmak amacıyla diğer göze aldım ve ısıttım. Sadece 5 dakika ısıtma yaptığım gözde ilk kullanımda yaprak şeklinde bir iz oluştu. Arçelik servisini aradım, servisten gelen kişi fotoğrafını çekti ve konuyu teknik tarafa yönlendireceğini iletti. Hemen sonrasında durumun müşteri kaynaklı olduğunu ve cam değişimi için 1.850 TL ödeme yapılması gerektiğini ilettiler.

Konunun tekrar değerlendirilmesi ve neden müşteri hatasının neyden kaynaklandığını öğrenmek için iletişime geçtim ancak Arçelik'in neden müşteri hatası olduğuna dair verebildiği tek cevap "durum müşteri hatasından kaynaklanıyor" oldu. İlk kez kullanılan bir ocakta, bir gözde pişen yemek diğerinde ısındığında sadece ısınan gözde leke oluyorsa, bu nasıl kullanıcı hatasıdır anlayamıyorum. Kaldı ki yemekte herhangi bir taşma vs olmadı.

İlk kullanımda yaşadığım bu soruna kimseden net bir cevap alamıyorum, ürününün arkasında durmayan ve keşke almasaydım dedirten bir marka Arçelik. Kullanıcı hatasının neyden kaynaklandığının cevabını alamıyorum. Ürünüme dair inceleme yapıldığı ve kullanıcı hatası olduğunu açıklayan yazılı bilgilendirme istediğimde ise alamadım.

06 Nisan 2023 09:17 (Şikayetten 17 saat sonra)

17 Eylül 2025 18:58

Arçelik Ocak Camı Değişiminde Fatura Verilmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Muharrem
10 Temmuz 2025 11:30
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bitiminden Hemen Sonra Cam Ocak Tekrar Çatladı

Meryem