Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 23:29
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Uzun bir süreç oldu ama sorun çözüldü genel merkez ilgilenip sorunu çözdü Selçuk teknik servis mağdur etim ama genel merkezde seda hanim çok uğraştı ve takip Etiler sağ olsunlar şu an sorun yok teşekkürler”

Arçelik 3230 SFC su arıtma sebil filtresinin değişimi için İzmir Selçuk'taki Arçelik servisine bıraktım. İki ay 'parça gelecek' denilerek bekletildim, sonra 'tamam değişti' denildi. 1.350 TL ödeme yaptım fakat evde suyun tadının aynı olduğunu fark edince şüphelendim. Filtre kapağını açınca şok oldum çünkü hiçbir değişiklik yapılmamış, eski filtre duruyordu ve yalan söylendiğini anladım. Arçelik İzmir Selçuk servisi, değişim yapmadan, ücretini aldıkları filtreyi takmadan bana cihazı teslim etti.

25 Ocak 2024 14:56 (Şikayetten 15 saat sonra)
07 Mart 2024 13:03

Yazdan Arçelik set üstü su arıtma ile ilgili aylardır cihaz serviste filtreler değişecekti maalesef filtreler değişmeden ücreti alınıp bana değiştirdik dediler sonra baktım ki suyun tadı aynı kötü yan kapaklarını açtığında filtreler hiç ellenmemiş aynı kirli bir şekilde ellerini dahi değdirmeden bana cihazı teslim ettiler ücreti alındı genel merkezden arandım Seda hanım ve Kübra hanım tarafından arandım mağduriyetim giderilmesi için fakat sahada çalışan teknik servis arkadaşlar ve İzmir Selçuk'taki Arçelik teknik servisi 2 sefer cihaz bana geldiğinde suyun cihaz ölçümünde 200 çıktı onlara gösterdim bir bardak doldurdum buyurun dedim arıtmadan bir bardak su içebiliyorsanız tamam bu filtre değişmiş diyeceğim hiçbir şekilde içmediler bile ve oradaki bayan kızgın bir ses tonuyla beyefendi değiştirildi dedi oysa su kirli ve daha önce filtre değiştirmeden bana teslim eden ekip oradaki bayan arkadaş onlara sanki kefilmiş gibi kızgın bir ses tonuyla bana değiştirildi dedi ben de arıtma cihazını �İzmir Selçuk'taki servise bıraktım ve konuyla alakalı olarak CİMER'e şikayetimi belirteceğim mağdur edildim aylardır bir filtre değişmemesi için elinden geleni yapıyorlar ki ücreti aldıkları halde filtre değiştirdik dediklerinde ben resimlerini çekmiştim daha önce filtrelerimin seri numaraları üretim tarihleri hepsi aynı aynı filtrelerle bana geldi ben bunu resimlerle onlara sunduğum zaman ne yazık ki değiştirmeden cihazı bırakın dedi ve şu an saat ve zaman itibariyle arayan soran yok sadece genel merkezde Seda hanım ve Kübra hanım aradılar onlara konuyu söyledim akat İzmir Selçuk'taki teknik servis kesinlikle Arçelik olarak onları temsilen duran elemanları kızgın bir ses tonuyla kirli su veren arıtmayı bana değiştirdik diyorlar benim benim çocuklarım beni aradıklarında Baba suyun tadı çok kötü ben onlara tekrar ararıtmayıgötürdüm fakat bir netice alamıyorum buradan şunu söylüyorum eğer ufacık bir filtre değişimi için Arçelik olarak yapılmıyorsa ki ücreti alındı aylardır ben mağdur ediliyorum

22 Mayıs 2024 14:11

Busra
Busra

Bu cihaz ile boğuşmanız bitmeyecektir. Ben Filtre için çözümü şu şekilde buldum https://ta5fa.blogspot.com/2019/06/arcelik-3230-sfc-set-ustu-su-artmal.html

11 Aralık 2023 12:14
Ihsan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 22:16
Emre sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 13:49

Arçelik Kategorileri