05 Mayıs 2024 15:50

Merhaba, 24/02/2024 tarihinde Arçelik 1150GD marka gizli damacanalı su sebili aldık. Aldığımız günden itibaren su akıtma problemi yaşadık. Yetkili servisi bilgilendirdik, üç defa gelip bakıp video isteyip, görsel ve video atmamıza rağmen eve yetkili servis gelip müdahale etmiştir. Sonrasında aynı problemi yaşayıp, 19/04/2024 tarihinde su sebilini yetkili servis aldı. Kontrol edildiğinde ürünün hatalı olduğu ve yenisi ile birebir değişim yapılacağı söylendi. 25/04/2024 tarihinde yetkili servis kolisinde sıfır ürün getirip teslim etmiştir. Ancak ürünü teslim aldığımızda, ürünün kutusunun alt bölümü su içindeydi. Bunun üzerine Arçelik genel merkezini ve yetkili servisi bilgilendirmek için aradığımızda, ürünün fabrikada denenmiş olup içinde su kalmış olabileceği ve 5-6 saat sonra ürünü açmamızın söylendiğini öğrendik. Kutuyu açtığımızda su sebilinin önünde bardak konulan yerin olmadığını, lekelerin ve tozun iç kısmında bulunduğunu, arka panelin açılıp kırık bir şekilde monte edildiğini ve ön panel kısmında kahve lekelerine rastlandığını fark ettik. Şikayetimiz üzerine yetkili servis 26/04/2024 tarihinde ürünü geri teslim almıştır. İki aydır düzeltilemeyen hatalı ürünün yerine sıfır olduğu iddia edilen bir ürün gönderilince, para iadesini talep ettim. Bunun üzerine on gün geçmesine rağmen yetkili servisi aradığımda, 03/05/2024 tarihinde para iadesinin ilgili hesaba yatacağının söylendiğini ancak yatmadığını öğrendim. Arçelik genel merkezini aradığımda sürekli ürünün incelemede olduğunu belirtiyorlar. İçinde bulunduğum maddi ve manevi zararın karşılanmasını talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım. Arçelik gibi bir dünya markasının bu hatayı yaparak hiçbir şekilde iletişim kurmamaları ve ürünlerinin arkasında durmamaları tam bir hayal kırıklığı yaratmıştır.

06 Mayıs 2024 09:48 (Şikayetten 17 saat sonra)

Burcu sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2024 15:06
Arçelik'ten Şikayetim Var
Derya sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 22:38
Vural sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Su Sebili: Sürekli Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

17 Mart 2025 10:30