Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

578590EI Model Arçelik Buzdolabı Kapı Sapı Işığının Sürekli Yanması

578590EI Model Arçelik Buzdolabı Kapı Sapı Işığının Sürekli Yanması
Erdoğan
08 Nisan 2024 16:43

Arçelik Genel Müdürlüğü'ne,

Arçelik'ten No Frost üstten donduruculu buzdolabı almaya karar verdim ve Arçelik web sitesi üzerinden her türlü araştırmayı yapıp, 578 590 EI inox modelini tercih ettim. 30.03.2024 tarihinde Bursa Osmangazi Emek Arçelik bayisinden bu ürünü satın aldım. 02.04.2024 tarihinde Arçelik servisi tarafından adrese teslim edilen buzdolabı için servis, dolabın gazının oturması gerektiğini, bu yüzden 5 saat kadar fişe takılmaması gerektiğini belirtip ayrıldı. Bu süre zarfında dolabın garantisini 4 yıl uzattım. 5 saat sonunda fişe taktığımda, kapı sapı ışığının sürekli yandığını ve sönmediğini fark ettim. Bunun üzerine servis çağırdım. Gelen servis, kullanım kılavuzuna bakarak sorunu çözmeye çalıştı, ancak sorun hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığı gözlemlendi. İki kez servis çağırmama rağmen, 08.04.2024 tarihinde servisin gelmemesi ve 'tüketici bilgilendirildi, sap ışığı sabit yanıyor, kapatma özelliği yoktur' şeklinde bir gerekçe sunulması üzerine, kullanım kılavuzunda belirtilen 'kapı sapı ışığının kapatılabilir olduğu' bilgisiyle çelişen bir durumla karşı karşıya kaldım. Arçelik gibi tanınmış bir firmadan güvenerek satın aldığım bu ürünle ilgili yaşadığım bu durumdan dolayı mağdur oldum. Eğer ürün başka bir buzdolabı ile değiştirilmezse, Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı bildirmek istiyorum. 30 yıldır Arçelik'ten beyaz eşya alıyorum ve bu durum firmanın prestijine yakışmıyor. Bir daha Arçelik'ten ürün almayı kesinlikle düşünmüyorum. Satış sonrası hizmetler konusunda maalesef yeterli desteği alamadım.

08 Nisan 2024 18:15 (Şikayetten 1 saat sonra)

Soner
Soner

Kapı sapı ışığını HomeWhiz uygulaması üzerinden açıp kapatabiliyorsunuz

Songül sonucu yetersiz buldu

ARÇELİK'İN Müşteri Memnuniyetini Asla Umursamaması