Akbank Şubenizde Çalınan Param

Ayşenur
20 Ağustos 2024 20:17

Akbank Yıldırım Beyazıt Caddesi- Yenibosna-IST Şubenizde param çalındı ve şubedeki hiçbir personeliniz bana yardımcı olmadı. Bugün gişeden 55.500 TL para çekme talebimde bulundum. Yüklü miktar olduğu için gişeden çekmek istememe rağmen Beni bankanın içindeki referans kodu ile para çekilen ATM'ye yönlendirdiler. ATM'den paramı çektim ve çıktım. Paranın eksik olduğunu anladığım anda bankaya geri döndüm. Yüksek miktar olduğu için 2 seferde verildiğini ATM talimatını dinlemem gerektiğini söylediler. Bende içerideki sesten ATM'nin sesini duyamadım, param sıkıştıysa açıp geri vermelerini rica ettim ve tutanak yazdım. Gişe personelinden, güvenliğe, şube müdürüne kadar herkese 15.600 TL eksik olan paramı ATM'den almak istediğimi söyledim. "Yapamayız, günde 1 kere sıfırlanıyor, yarın sabah gelin" gibi tavırla karşılaştım. Israrlarım sonrasında ATM'yi açtılar. Bir de güvenlik kameralarını kontrol ettiler. Güvenlik kamerasını kontrol ettikten sonra, panik halinde bir gelir misiniz dediler ve odalarına gittim. Paramın ATM'ye sıkışmadığını, tam yan ATM'de işlem yapan müşteri tarafından alındığını söyleyip videoyu gösterdiler. 1. Seferde yarı parayı alıyorum, 2. Sefer ATM'yi beklemediğim için bankadan çıkarken diğer müşteri kalan tutarı alıp cebine atıyor. Polisi çağırmalarını söylediğimde "buraya polis çağırma, sen savcılığa git" dedi bende ısrarla polis çağırdım. Polis geldiğinde "referans kodu ile işlem yapıldığı için müşteri bilgisi sizde vardır, kamera kaydını bize gösterin hemen yüz tanıma ile bulalım 15 dakika'da ulaşırız suçluya" demesine rağmen şube müdürü ve yardımcısı kabul etmedi. Karakola gidip ifade verdim ve suç duyurusunda bulundum fakat, koskoca bir banka olarak Güvenliğin gözünün önünde paramın çalınması, şube müdürüne ısrarlarıma rağmen yardımcı olmaması, polise yardım etmemeleri en önemlisi "kamera kaydına baksanız ne olacak ki sadece sırtı görünüyor" diyerek yardım etmemeleri, bu olay olurken belki adam hala bankanın içinde yakınında olabilme ihtimaline rağmen işlem yapmaya ve beni susturmaya çalışmaları kıskaca güvenlik zafiyetiniz inanılmaz. Şubedeki herkesten işimi zorlaştırdıkları, polise yardımcı olmadıkları en önemlisi "biz sana yardım ediyoruz git kendin hallet, müşterim var seninle uğraşıyorum" gibi banka müdürünün benimle böyle bir üslupla konuşmasından şikayetçiyim. Çalınan parama siz bir şey yapamazsınız tabii ki ama bankanın içinde olan bir olaya siz yardımcı olabilirdiniz. Hayal kırıklığı.

Akbank ATM'de Kaybolan Para Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

akbank-atmden-parami-vermedi-vermedi-1.pdf

Akbank ATM'de Sıkışan Paranın İadesi Yapılmadı, Bayramda Mağdur Edildim

Muzaffer
13 Haziran 2025 16:22
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

ATM'lerde Parama El Konuldu, Akbank Mağduriyetimi Gidermiyor

Cihan