Akbank Kredi Kartımdan Para Alıyor, Nereye Kesildiğini Açıklayamıyor!

Sercan
04 Ocak 2024 11:52

Akbank Free kartımdan habersiz çekilen ve işlemlerde kaydı bulunamayan işlem için müşteri temsilcisini aradım kısaca durumu özetledim ve aynı durumun geçen senelerde başıma geldiğini temassız işlemlere açık kartlarda offline limit adı altında bir sisteme düştüğünü aynı şekilde olduğunu söylesem de 01.01.2024 tarihinde görüşme yaptığım 2 müşteri temsilcisi de sorunuma çözüm sunamadı ilk temsilci 12 aralıkta yaptığınız işlem sanırım ona kesilmiş derken ; diğer temsilci dönem faizine kesilmiştir gibi açıklamalar yaparak ödediğim parayı tekrar alınmış gibi hissettirdi buradan bilgi sahibi bir Akbank çalışını okur belki çözüm sunmaya uğraşır umudu ile konuyu açıklamak gerekirse müşteri temsilcileriniz anlamakta ya zorlanıyorlar ya da çok meşgul oldukları için ilgilenemiyorlar.

28.12.2023 tarihinde tüm şifresiz işlemlere kapalı oluğu halde kartımdan 2 adet Google Play ödemesi çekildi 299 TL ve 599 TL tutarlarında bankanızı arayarak işlemlerin iptali için görüşme sağladım harcama itirazı oluşturabilmek için kartımın iptal edilip yeni kart verilmesini gerektiğini söyledi. Temassız işlemlere kapalı kartım iptal oldu ve yeni verilen kart temassız işlemlere açık olduğu için off Line limite düşen bakiyemin kartıma geri yüklenmesini istiyorum 2 gün önce baktığım limitim nasıl oluyor da bekleyen işlem veya ekstra günü olmamasına rağmen veya harcama yapılmamasına rağmen 2 gün sonra kesilebiliyor.

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Akbank'ta Bilgim Dışı İşlem Ve İletişim Sorunları

Begüm
06 Şubat 2025 13:04
Suat sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 09:56
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Hande
30 Aralık 2024 11:42

Hasan
15 Nisan 2024 12:25
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
19 Eylül 2023 17:53