Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Hepsiburada Çeki Kampanyası Hüsranı

04 Aralık 2024 13:00

Katıldığım akbanklılara 1.000 TL değerinde Hepsiburada çeki hediye kampanyasındaki hediye çeki tarafıma tanımlanmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir kampanyalarının olmadığı bilgisini paylaştı. Bu kampanyanın internet linki budur. https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/hepsiburada-kampanyasi.aspx?utm_campaign=donanimhaber&utm_medium=referral&utm_source=donanimhaber kazandığım bu hediye çekinin tarafıma tanımlanmasını istiyorum.

21 Şubat 2025 12:04

"Telefonuma gelen SMS ile "Değerli Akbank'lı, Akbank Mobil'de 1000 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki sizi bekliyor. Kampanyaya katılın, QR kod ile ile ödemenize ve Akbank hesabınıza yapacağınız 10.000 TL ve üzeri Havale/EFT işleminize karşılık hediye çekinizi hemen alın..." şeklinde kampanya SMS'i geldi.

Bunun üzerine Akbank mobilden kampanyaya katıldım ve " Değerli akbanklı, Hepsiburada Hediye Çeki Fırsatı Programı Üyeliğiniz Başladı..." içerikli onay SMS'i telefonuma geldi.

Kampanya koşulu olan QR ödeme ve hesaba 10000 TL Havale/EFT koşullarını yerine getirdiğim halde Hepsiburada 1000 TL hediye çekim gönderilmedi. Kampanya hakedişi olan hediye çekinin gönderilmesini istiyorum."

09 Aralık 2024 02:46

Akbank'dan herhangi bir geri dönüş olmadığı gibi kampanya sayfasını kaldırmışlar.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Ödülüm Olan 1000 TL Hepsiburada Çeki Hala Hesabıma Tanımlanmadı

Hakan
05 Eylül 2025 09:45
kampanya-odulum-olan-1000-tl-hepsiburada-ceki-hala-hesabima-tanimlanmadi-1.jpg
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kampanya Koşullarını Sağlamama Rağmen Hepsiburada Çekim Yüklenmedi

Yaşar
05 Eylül 2025 21:21

Kampanya Hediye Çeki Hâlâ Tanımlanmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Ayşegül
13 Ağustos 2025 11:33
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
18 Şubat 2025 10:51
Enver sonuçtan hiç memnun değil

Enver
11 Şubat 2025 18:50