Akbank 2.29 Faiz İle Kredi Yalanı

Ömer
31 Temmuz 2023 23:37

Akbank mobil 28 Temmuz 2023 tarihinde, aylık 2.29 faiz oranı ile 18:00 24:00 arasında ihtiyaç kredisi sundu. Mobil bankacılığıma girip sözleşmelerimi onaylama rağmen sistemleri hata verip kredimi vermedi tekrar aynı şekilde başvuru ekranına attı ve daha yüksek faiz oranı ile kredi verdiler. İlgili müşteri hizmetlerini aradığımda dalga geçer gibi ''gelen mesajdaki linke bir kez tıklama hakkımın olduğunu bana sunulan faiz oranını kullanmayacağımı, konuyla ilgili yardımcı olamayacaklarını" iletti.
Bu nasıl sistem bu nasıl kampanya, hem mesaj atıyorsunuz size özel faiz oranı diye, hem sisteminiz bozuk krediyi vermiyorsunuz hem de dalga geçer gibi bu faiz oranı bir seferlikti daha yüksekten verelim mi diye teklif sunuyorsunuz. Şubeye gittiğimde de kabul edildiğini ve çekebileceğimi ilettiniz. Boşu boşuna gittim zamanımı harcadım ve bu seferde kredimi anlamsız sebeplerden dolayı yine vermediniz.
Bana sunulan 2.29 faiz oranı ile kredimi istiyorum. Konu hakkında acil yardımlarınızı rica ederim.

Akbank Onaylanan Kredinin Kullandırılmaması

Miralay
31 Temmuz 2023 16:02

Hasan
29 Temmuz 2023 00:23
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
23 Haziran 2023 03:30

Akbank Mobil Kampanya Bildirimi Ve Faiz Oranında Ani Değişiklik Mağduriyeti

Leyla
15 Ekim 2025 21:10
akbank-mobil-kampanya-bildirimi-ve-faiz-oraninda-ani-degisiklik-magduriyeti-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 12:16
Akbank Kategorileri