Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Zara Online Sitesine, Kredi Kartı Bilgilerinizi Asla Kaydetmeyin

Ebru
17 Kasım 2023 14:37

Yurt dışında olduğum gün Sabahı karşı 01.01 de, mail adresime; Zara online dan; alışverişiniz için teşekkürler yazan mail geldi. Ancak alışverişi ben yapmadım. Mail içeriğini incelediğimde de, yazan isim ve kredi kartının bana ait olmadığını ancak alışveriş yapan kişi ismi ve mail adresi olarak, benim bilgilerimin kullanıldığını gördüm. Aşınan ürünlerinde normal bir alışveriş olmadığını, aynı üründen 6-7 tane alındığını gördüm.
Hemen güvenlik için, kredi kartlarımı ve hesaplarımı dondurdum. Zara dan bu konu hakkında yardım istedim. Ancak bana asla yardımcı olmadılar, bana verilen cevap, bankanız ile görüşüp suç duyurusunda bulunun oldu. Yapılan alışveriş sipariş numarasında kullanılan kart bana mı ait, gelen mailde yazan kart bana ait değil dediğim de de, gene aynı cevabı verdiler. Yurt dışında kredi kartsız kaldım! Yaşadığım streste ortada!
Sizsiz olun, Zara kurumsal kimliğine güvenip de, online sitesine asla kredi kartınızı kaydetmeyin (! ) ve müşteri hizmetlerinin size yardımcı olmadığını unutmayın! He bu arada birebir sizinle asla konuşmuyorlar, WhatsApp üzerinden yazışıyorlar. Anlatmak istediğinizi bile önemsemiyorlar! Dikkat ⚠️

17 Kasım 2023 15:09

Merhaba 15 Kasım çarşamba 01.01 de mail adresime gönderilen mailde belirtilen alışveriş tarafımca yapılmamıştır. Bu alışverişten hiçbir bilgim yoktur. Hemen Zara online dan hesabıma girmek istedim, ancak hata verdi ve hacklendiğini anladım. Gelen maili incelediğimde; alıcı ismi ve mail adresinde benim bilgilerim kullanılmış, ancak adres, telefon ve mailde belirtilen kredi kartı bilgisi bana ait değildir. Ve alınan ürünlerin sayısı hayatın olağan akışına aykırıdır. Bu duruma dair WhatsApp tan aynı gün, size WhatsApp'tan bilgilendirme yapılmış, yakın tarihlerde bir alışverişimin olmadığı bildirilmiştir. Bu mail ben yurt dışındayken gelmiştir ve bu mail yüzünden, tüm kredi kartlarımı iptal etmek zorunda kaldım! Yurt dışında kartsız kalıp mağdur oldum. Dün akşam Türkiye'ye döndüm ve bugün tekrar WhatsApp ten sizinle iletişime geçtiğimde, bu sefer bana bankanıza itirazda bulunun, gibi bir cevap verildi. Gelen mailde belirtilen sipariş numarasının benim kredi kartımdan mı çekildiğini defalarca sormama rağmen bana yardımcı olunmadı. Belirtilen sipariş numarası benim sizin sitenize güvenerek kaydettiğim kredi kartımla mı yapılmıştır? Bu siparişler bana ait değildir. Size ne mail ile ne de telefonlarınızdan ulaşılamamaktadır. Dönüş rica ederim

Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Asiye
01 Ekim 2023 19:31

Hesabım İzinsiz Kullanıldı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Zehra
29 Ağustos 2025 17:26
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
02 Ağustos 2023 21:26
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Zara Hesabım Başkası Tarafından Alındı Ve Başka Karttan Alışveriş Oldu

Hazal
25 Aralık 2023 12:10
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
28 Aralık 2023 12:15