Vodafone'nun. Co Uzantılı Link Atması

Vodafone'nun. Co Uzantılı Link Atması
09 Haziran 2024 23:05

Değerli müşterimiz, sim kartınız uyumlu olmadığı için 4.5G hızımızdan faydalanamıyorsunuz. Faydalanabilmek için, 4.5G uyumlu sim kartınızı size en yakın mağazamızdan 11 Haziran tarihine kadar, bu SMS'i göstererek ücretsiz alabilirsiniz. Üstelik 1 hafta geçerli 10 GB da size hediyemiz olacak! Hediyeniz 11 Haziran'da hattınıza tanımlanacaktır. Detaylar: https://www.vodafone.com.tr/4-5g-gec Size özel indirim ve fırsat bildirimlerini almak istemiyorsanız iptal yazıp 5203'e gönderebilirsiniz. B003 "
diye mesajlar attı Vodafone. Mesajlara istinaden 09.06.2024 bayinize gittim. Kendilerine hattımın 4,5 g ile ilgili kullanım için gerekli olan sim kart almak için geldiğimi belirttim. İşlem ücretinin 150 TL olduğunu ifade ettiler. Kendilerine Vodafone'dan gelen mesajı göstermek istediğimde ise" bizi mesaj ilgilendirmez biz ücret alırız " dediler. Ben de o zaman ücreti alın işimi yapın ama bana bu işlem karşılığında 150 TL aldığınıza dair bana bir makbuz, fatura, vs verin dediğimde ise veremeyeceklerini söylediler. Vodafone'nun böyle mesajlar gönderdiğini ve kendilerine ücretsiz teslim edilecek kart göndermediklerini belirttiler. Ben de bu husus hakkında şikayetçi olacağımı bildirdim ve "ne yaparsanız yapın" gibi umursamaz bir tavır ile karşılaştım.
Bayiden çıktıktan hemen sonra Vodafone'u aradım ve şikayet kaydı açılmasını istedim. Akşam ise telefonuma ekte resim olarak da ekli olan iki adet mesaj geldi.
İkinci mesaj: internet sitemizden iletmiş olduğunuz şikayetiniz yanıtlanmıştır. Sonuç bilgilerine http://vftr.co/tuketici adresinden ulaşabilirsiniz. Linkten ulaşamamanız durumunda farklı bir tarayıcıdan denemenizi tavsiye ederiz. B003

Evet yanlış görmediniz koskoca kurumsal Vodafone "http://vftr.co/tuketici böyle bir adres göndermiş. Tahmin edebileceğiniz gibi link çalışmıyor. Yani şikayetimin neticesini öğrenemedim. Peki Koskoca Vodafone böyle bir şey yapmaz siber saldırı altındadır bu kadar özensiz olamaz diye düşündüm. 09.06.2024 tarihinde 0542**42 00 00 numaralı Hattan müşteri temsilcisi ile görüştüm. Kendisi ile 22 dakikalık süren konuşmamda özetle; bayi şikayeti bir yana ( Bayide ki bence eğitimsiz, müşteri ile ilgisiz bir insan için koskoca şirketi kötülemek bana yakışmayacağı için ) Vodafone müşteri hizmetlerinin sanki siber saldırı altındaymış gibi özensiz şekilde çalışmayan bir linki göndermesinin kabul edilemez olduğunu anlatmaya çalıştım.

11 Haziran 2024 15:37 (Şikayetten 1 gün sonra)
11 Haziran 2024 15:55
25 Haziran 2024 23:57
vodafonenun-co-uzantili-link-atmasi-1.jpg

Gereken işlem şu imiş. Evet bayilerinde ücretsiz kart yokmuş, yani bayinin söylediği gibiymiş. Vodafone hangi bayiye ne kadar kart gönderdi bunun karşılığında bayi kaç tane ücretsiz kartı dağıttı bilmiyorlar. Vodafone pişmanlık. Kırık olan link atmaları ile ilgili de açıklamaları yok. Bir de dün tekrar mesaj göndermişler şaka gibi...

Muharrem
03 Aralık 2024 17:47
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
15 Ekim 2024 15:57
"Çok ilgili yaklaşıldı ve çözüm üretildi hediye GB yüklenmesi yapıldı teşekkürler"
Hediye İnternetin Verilmemesi
Özge sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 14:38
"Son arayan müşteri temsilcisi çok ilgili ve direk çözüm odaklıydı kendisine teşekkür ediyorum sorunu hızlı şekilde çözdü."

06 Mart 2024 15:59
Vodafone İletişim Ve Numara Taşıma Sorunu