Özcan sonuçtan çok memnun

Vodafone'da Bir Günlük Kabus: Hizmet Kalitesi Ve Cayma Bedeli Sorunu

Vodafone'da Bir Günlük Kabus: Hizmet Kalitesi Ve Cayma Bedeli Sorunu
Özcan
20 Aralık 2024 12:33

Vodafone pişmanlıktır. Numaramı Vodafone'a taşıdım, sadece bir gün kaldım. Hiçbir telefon görüşmesini sağlıklı yapamadım. İnternete 3G'den daha kötü bir hızda bağlanmaya çalıştım. Müşteri hizmetlerine bağlanmak ise ayrı bir zulüm; günümün en az bir buçuk saati müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışarak geçti ve her defasında 'hat ayarlarınızı güncelliyorum, telefonu yeniden başlatın' dendi, ne yaptıysak olmadı. Bir sonraki gün numaramı tekrar geri taşıdım. Ve bir gün kaldığım Vodafone müşteri hizmetlerine, herhangi bir cayma bedeli ödeyecek miyim diye sorduğumda, bir ay içinde herhangi bir cayma bedeli olmadığını belirtmelerine rağmen, bana 179.90 TL cayma bedeli ödemem gerektiğini bildiren mesajla karşılaştım. Müşteri temsilcisini aradığımda, benim taşıdığım kampanya dahilinde bu ücreti ödemem gerektiğini söyledi. Vodafone pişmanlıktır. Aras Bulut İynemli alıyor, parasını yapıyor reklamı ama yazık bu insanları bu kalitesiz operatöre sevk ediyor.

20 Aralık 2024 12:56 (Şikayetten 23 dakika sonra)
21 Aralık 2024 01:06
21 Aralık 2024 15:12

Hatice
24 Eylül 2024 20:45
Turan sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2025 21:30
"Hızlı çözümleyip ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim."
Vodafone'da Taahhütsüz Geçiş Yanıltmacası Ve Çekim Sorunları
Didem sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 18:00
Melis sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 09:42
Emre sonuçtan çok memnun

04 Nisan 2025 20:08
"Süreç biraz uzun ve gereksiz ısrarlı sürse de sonunda isteğimi gerçekleştirdiler ve müşteri memnuniyeti adına tarife değişikliğimi sağladılar. Yardımcı olanlara teşekkür ederim."
Vodafone'un Keyfi Tarife Değişikliği Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Vodafone Kategorileri