Vodafone Yanımda Paket Bilgilerine Ulaşılamadı Hatası

Vodafone Yanımda Paket Bilgilerine Ulaşılamadı Hatası
20 Şubat 2024 11:352.120

Vodafone paket bilgilerinize ulaşılamadı diyor. 7000 SMS yolluyorum özet diye sistemimiz geçici devre dışıdır diyor. Nasıl oluyor ya? Yenileyince 60 Sn. Veriyor yine düzelmiyor, faturam ödendiği halde paket bilgilerinizi ulaşılamadı diyor. Bugün içinde düzeltilmesi lazım

20 Şubat 2024 12:22 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

21 Şubat 2024 15:21

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

21 Şubat 2024 17:57

Müsait olmadığım bir zamanda aradığınız için telefon görüşmesi gerçekleşmedi Yeniden aranmasını talep ediyorum

21 Şubat 2024 17:57

23 Şubat 2024 11:43

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. Konuyla ilgili incelemelerimizi tamamladık ve detaylı bilgiyi SMS ile cep telefonunuza ilettik. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

23 Şubat 2024 12:05

Aramalar ders saatime denk geldiği için açamıyorum Cumartesi veya pazar aranmasını talep ediyorum

23 Şubat 2024 15:32

Eren
Vodafone Kod Gelmiyor Telefonuma

Vodafone KodGelmiyor Telefonuma

İsa
Vodafone 5G Bir Günlük Sınırsız İnternetimi Alamıyorum!

Vodafone 5G BirGünlük Sınırsız İnternetimi Alamıyorum!

Büşra
Vodafone Yanımda Uygulama Sorunu