Vodafone Telefonum Yunanistan 'dan Çekiyor. Ama Ben Türkiye 'deyim

26 Ocak 2024 22:251.071
Rümeysa'nın Teşekkür Mesajı
Teşekkür ediyorum. Çok güzel ilgilendiler ve aynı sorunu tekrar yasamamam için gerekli önlemleri aldılar.

İzmir Seferihisar Ürkmez'deydim bugün. 2 kere arama yaptım. Yurtiçi. Ama bana hemen ardından Vodafone dan mesaj geldi " yurt dışı arama tarifesi şudur" diye. Sorunumu çözmek istedim ama tobi'ye aktarıyor. Gerçek bir insan olmadığı için karşımda sorunum anlaşılmadı ve bir çözüm bulamadım. Vodafone 'un çekim gücü Yunanistan'ın çekim gücünden zayıf diye bana yapmadığım bir yurt dışı görüşmenin faturasını ödetmezler Umarım. Bu yanlışlığın çözülmesini ve faturama yurt dışı tarife farkı yansıtmamalarını talep ediyorum Vodafone yetkililerinden.

28 Ocak 2024 17:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

28 Ocak 2024 21:35

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Rümeysa
28 Ocak 2024 21:39

Vodafone'den Gelen Yanlış Mesajlar:

17 Nisan 2024 20:35578

"Vodafone'nin sorunların çözümü için verdiği adresler bir işe yaramamaktadır. Bilhassa tobi uygulaması insanı çıldırtmakta. Müşteri temsilcisine ulaşılamadığı için sorunların çözümü ancak sikayetvar.com vasıtası ile olmakta. Özetle Şikayet Var sitesine ve sorunu çözen müşteri temsilcisine teşekkür ederim."

Yunanistan'a Bağlanan Hatlar Ve Ekstra Ücret Sorunu

15 Ekim 2024 13:071.663

"Çok teşekkürler. Sorunumu çözmek için elinden geleni yaptı Vodafone müşteri temsilcisi"

Vodafone Faturanın Düzeltilmesi Yurt Dışı Ücretlendirmesi

15 Temmuz 2024 13:001.231

Yunanistan'a yakın bir tatil beldesinde bulunuyorum. Bu nedenle Vodafone faturam yurt dışı olarak tarifelendirilmiş. Müş...

Vodafone Fazla Fatura Yansıması

15 Temmuz 2024 16:041.267

"Desteğiniz için teşekkür ederim faturama yansımayacağı söylendi"

Vodafone Fazla Fatura Yansıması

Yurt Dışı Arama Paketi Sonrası Haksız Ücretlendirme Sorunu

12 Ağustos 2025 18:05180

Bundan iki gün önce şikayet edip sözde çözüm sağlanmasına rağmen Vodafone bana yine aynı sorunu yaşattı. Ücretsiz diye h...

Tümünü Gör
Vodafone Yurt Dışı Paketine İtirazım Var!

Vodafone YurtDışı Paketine İtirazım Var!

Deniz
Vodafone Umre Paketi Aldığım Halde Yüksek Sürpriz Fatura Ödetti!

Vodafone UmrePaketi Aldığım Halde Yüksek Sürpriz Fatura Ödetti!

Ayşe
Vodafone Yurt Dışı Hat Çalışmıyor

Vodafone YurtDışı Hat Çalışmıyor

Hakan
Vodafone Yurt Dışına Çıktım Paket Aldım Paket Aldığım Halde Ücret Yazdı!

Vodafone YurtDışına Çıktım Paket Aldım Paket Aldığım Halde Ücret Yazdı!

Kadir
Vodafone Yurt Dışındaki İnternetin Çok Kötü Olması!

Vodafone YurtDışındaki İnternetin Çok Kötü Olması!

Alen
Vodafone Pişmanlıktır!