Sedat sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 18:32

En başta başka operatörden numaramı taşıyıp Vodafone geçecektim fakat sonradan karar değiştirdim. Vodafone’dan yeni hat almak için başvuru yaptım.
Son 7 hanesini kendim seçtiğim numarayı şu an ki telefon numaram üzerinden 1 ay boyunca rezerve ettim. SMS’i geldi. Bu numarayı almak için kişisel bilgileri girdim ancak oğlumun üzerine alamadık 18 yaşından küçük olduğu için sonrasında düzeltme fırsatımız olmadı. Başvuru sorgulama yerine geldiğimizde başvurunuzu iptal ettiniz (18yaşından küçük) ben bunu düzeltmek kendi üzerime almak istiyorum fakat yeni hat almak için başvuru yaptığımda rezerve edilen numara için kendi numaramı yazdığımda başvurunuz bulunmakta birden fazla başvuru yapamazsınız diyor.
Rezerve numara 0540**72007
İrtibat numarası 0554*****42

25 Haziran 2024 22:59

Daha önce de şikayet oluşturduk ancak konuyla alakalı herhangi bir çözüm sağlanmadı fakat gelen mesaj şu; yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler. Ne problem giderildi, ne herhangi bir işlem tamamlandı ne de memnun kaldık Şikayet kısaca şu: bir numara rezerve ettik. Kişisel bilgi kısmında oğlumun üstüne yapmak istedik 18 yaş altı diye olmadı başvuru hem aktif hem de iptal gözüküyor ilerleyemiyoruz. Numarayı kendi üzerime almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Ama bu sefer Laf olarak değil icraat olarak olsun lütfen

21 Haziran 2024 20:22 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Haziran 2024 13:02
25 Haziran 2024 04:11

Durum ne zaman düzelir ve ben numarayı alabilirim?

25 Haziran 2024 22:53
Vodafone Rezerve Edilen Numarayı Alamıyorum

Yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Ne problem giderildi ne çözüm sağlandı ne de memnun kalmadık, kalamadık çünkü bir icraatınızı göremedik lütfen konuda gerekli işlemleri yapın

Ali sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 13:38
Vodafone Rezerv Numara Şikayeti
Vodafone Rezerv Numara Şikayeti
Umut sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 17:57
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
08 Ağustos 2024 16:57
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Online Başvuru Sorunu ve Müşteri Hizmetleri İletişimsizliği

26 Eylül 2024 09:57