Vodafone Paketimi Yanlış Tanımladı

Vodafone Paketimi Yanlış Tanımladı
04 Mayıs 2024 14:39

18 Nisan 2024 tarihinde online işlem üzerinden başvuruma istinaden, online işlemler aracılığıyla aranarak yeni bir hat alma talebime yanıt aldım. Bu yeni hat talebi ile müşteri danışmanınız, hattın benim adıma alınarak kullanıcı olarak 25 yaşında olan eşimin tanımlanacağını ve gençlere özel tarifelerden faydalanacağını belirtti. Ancak bana gelen hattın Yeni Red Sınırsız Sosyal Paketi olduğunu ve kullandığım internetin 'pass' olarak algılanmayıp tükendiğini fark ettim. 18 Nisan 2024 tarihinde alınan başvurumun incelenmesini, 0546********29 numaralı hattımın tarifesinin Genç Yeni Red Sınırsız Sosyal 100 GB paketine geçişinin sağlanmasını, kullanıma açıldığı tarihten bu yana haksız yere tükenen internetimin hattıma iadesini talep ediyorum. Eğer bu konuda anlaşmazlık yaşanıyorsa, hattın cezasız olarak iptalini istiyorum. Vodafone müşteri hizmetleri temsilcisi C**** Hanım ile yaptığım görüşmede, gençlere özel kampanyaların 25 yaş altını kapsadığı belirtildi. Ancak Vodafone'un internet sitesinde bu kampanyaların 26 yaş altı için sunulduğu bilgisi yer almaktadır. Daha önce 18 Nisan 2024 tarihinde online başvuru sırasında, 25 yaşındaki eşimin bilgilerini alarak kullanıcı olarak tanımladığınızı ifade etmiştiniz. Bu süreçte Vodafone ile gerçekleştirdiğim görüşmelerin incelenerek, konunun muhatabı olarak en kısa sürede tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum.

04 Mayıs 2024 15:22 (Şikayetten 42 dakika sonra)
Kenan
Kenan
06 Mayıs 2024 17:00

En yakın zamanda irtibata geçecektiniz, süreç ne zaman yakınlaşır?

07 Mayıs 2024 22:08

Nurcin sonuçtan çok memnun

Nurcin
10 Nisan 2024 01:20
"Çözüm sağlandı, müşteri temsilcisi Bahar hanim çok ilgili, k8bar ve hızlı çözüm getirdi. Teşekkürler"
Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür
06 Ocak 2025 09:47
"Son görüştüğümüz, beni arayan bayanın çözüm odaklı olması ve nezaketinden dolayı teşekkür ederim."
Vodafone'un Gecikmeli İşlemi Sonucu Haksız Fatura Yansıması
Emre sonuçtan çok memnun

16 Temmuz 2024 00:32
"Zerrin Hanıma teşekkür ederim 4-5 gündür uğraştığımız tüm sorunları 10 dakika da halletti. Umarım bundan sonra bir sorun yaşamayız."

Mevcut Müşterilere Kampanya Erişimi Hakkında Şikayet

Bünyamin