Vodafone Numara Değişikliği Sonrası WhatsApp Sorunu

26 Kasım 2024 01:45423

Vodafone da numaramı değiştirdim asla WhatsApp'a girmiyor numaraya ulaşılamıyor diyor. Doğrulama kodu telefonuma gelmiyor bütün ayarlarım açık olmasına rağmen. Ne WhatsApp ne Vodafone yardımcı olmuyor. Başka numara alıyım diyorum 90 gün süre veriyor. Yardımcı olur musunuz?

2 Aralık 2024 22:00

1 hafta önce Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak telefon numaramı değiştirdim. Telefon numaran değişmeden önce WhatsApp'a giriyordum. Değiştikten sonra WhatsApp numaram mı kabul etmedi. Sonrasında müşteri hizmetlerindeki beyefendi bana 90 gün içerisinde iki kez numaranızı değiştiremezsiniz dedi. Şikayet vara yazdım benimle Gülizar hanım ilgilendi sonrasında beni eski numarama geçirdi. Sonrasında telefon numaramı son iki hanesi değiştirdim. Yeni bir numaraya sahip olmakta amacım fakat WhatsApp asla yeni numaramı kabul etmedi. Bu sırada defalarca kez WhatsApp'a mail attım ve müşteri hizmetlerini defalarca kez aradım. Vodafone müşteri hizmetleri sultan hanım ya da Tuğba hanım (ikisinden biri tam emin değilim)

26 Kasım 2024 11:03 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Başak
28 Kasım 2024 11:37

Vodafone da çalışan yetkili kişi Gülizar Hanıma teşekkür ederim kendisi benimle son derece ilgilendi

28 Kasım 2024 16:08

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Vodafone WhatsApp Kod Sorunu

3 Aralık 2024 22:00422

Vodafone WhatsApp kodlarını göndermiyor, yeni hat aldım ve WhatsApp üzerinden numara değişikliği yapmak istiyorum. Numar...

Vodafone WhatsApp Kod Sorunu

Vodafone Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

9 Ocak 2025 03:31486

"Teşekkürler"

Doğrulama Kodu Gelmiyor, Uygulamaya Giriş Yapamıyorum!

21 Kasım 2024 11:38270

"Eyvallah"

Doğrulama Kodu Gelmiyor, Uygulamaya Giriş Yapamıyorum!

Vodafone Yanımda Uygulamasında Doğrulama Kodu Sorunu

7 Eylül 2024 14:18554

Vodafone yanımda uygulamasına girişte doğrulama kodu telefonuma gelmiyor. Bu yüzden giriş yapamıyorum. Dört haneli doğru...

Tümünü Gör
Vodafone İhya Talebinin 20 Gündür Yapılamaması

Vodafone İhyaTalebinin 20 Gündür Yapılamaması

Ahmet
Vodafone Bayilerle Bir Olup Bilgimiz Dışında Hatlar Açıyor!

VodafoneBayilerle Bir Olup Bilgimiz Dışında Hatlar Açıyor!

Emrah
Vodafone Kurumsal Hat İlgili Olunmaması

Vodafone KurumsalHat İlgili Olunmaması

Osman
Vodafone Havuzda Eski Numaram Var, Vermiyorlar!

Vodafone HavuzdaEski Numaram Var, Vermiyorlar!

Kadir
Vodafone 209 Liralık Kampanyayı Kabul Etmedi 360'a Sattırmaya Çalıştı