Vodafone Novafun World İptal Edin

12 Nisan 2024 12:18

1240'dan aylık vergiler dahil 135 TL olan novafun World oyun servisi için şifreyi giriniz. Abonelik başlatıldığı takdirde aylık ücret faturanıza yansır. B003, benim böyle herhangi talebim olmadı, lütfen bu sorunu çözünüz iptal yazdım ama halen iptal olmadı.

12 Nisan 2024 12:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

12 Nisan 2024 13:22

12 Nisan 2024 16:15

Yorumlar (5)

Şikayeti Çözüldü

Tik tok ta herhangi bir şey indirmeyin. Sizin telefon kontrol unu eline geçirerek bilmediğiniz bir uygulama indiriyorlar. Buna da abonelik işlemi yaparak Vodafone ödeme den aylık olarak kestiriyorlar. Siz uygulama indirirken telefon kontrol ellerine geçerek sizin telefonunuza mesaj atarak şifre işlemlerini yapıyorlar. Zaten siz Vodafone da iptal edene kadar bir ödeme almış oluyorlar.

Kral
Kral

Bir oyun var o sizden izin istemeden yapıyor o yünü indirmeyin

Ramazan
Ramazan

Ben böyle bir işlem yapmadım şikayetçiyim haksiz yere bilgilerimin kullanmışsınız üyelik yapmışsınız 830 para istiyorsunuz Tüketici Mahkemesi hakim yok mu yardımcı olun param yok

Şikayeti Çözüldü

Kardeşim Google Play'den bir uygulama indirmişsiniz bende de aynı şey oldu bu uygulama ya yetki verdiğinizde arka planda sizin Vodafone ödeme alanınıza girerek bir oyun indirmişler bu oyuna ait şifreyi sizin mesajlarına göndererek kendileri abone işlemi yapmışlar. Siz uygulamaya yetki verdiğinizde telefonunuz kontrolü başkasına geçiyor. Allah'tan telefon kapattıktan sonra uygulamayı sildim cool... Uygulaması indirmiştim bu bir nevi Uyaniklilik yöntemidir. İptal edene kadar kendileri ödeme emri çıkarıyorlar

Şerife
Şerife

Kullanmadığım takdirde bir sürü abonelik oluşturulmuştur faturama yansıtılmış siyasetçiyim bu faturayı kabul etmiyorum aksi takdirde hukuki işlem başlayacağım

08 Şubat 2025 14:36
İzinsiz Novafun World Aboneliği Ve İptal Sorunu