Vodafone Mobil Uygulamada Bildirim Sorunları Ve Çözüm İstemi

06 Ocak 2024 13:41

Vodafone Yanımda uygulamasında bildirimler kapatılamıyor. Bildirimleri kapattıktan ve kaydettikten sonra, ya da tümünü okundu olarak işaretledikten sonra uygulamaya tekrar girildiğinde bildirimler okunmadı olarak gözükmeye devam ediyor. Devamlı telefonumun ana ekranında Vodafone Yanımda simgesinin üzerinde okunmamış bildirim olmasından sıkıldım. Yanımda uygulamasına sorunu yazdım. Fakat ondan da kayda değer bir sonuç alamadım. Bu kadar basit bir sorun için daha fazla zaman harcamak istemiyorum, bu nedenle destek talep ediyorum.

06 Ocak 2024 14:38 (Şikayetten 56 dakika sonra)
06 Ocak 2024 14:55
06 Ocak 2024 15:37

Vodafone'dan aranıldım ve uygulamayı silip yeniden yükleyip gönderdikleri şifre ile yeniden giriş yapmam istenildi. Söylenilenleri yaptım fakat değişen bir şey olmadı. "Tümünü okundu olarak işaretle" butonuna bastığımda bildirimler kaybolmuyor. Ben de telefon ayarlarından bildirimleri kapat dedim. Sanırım artık bildirim gelmeyecek. Fakat istediğim bu değildi tabi ki

Vodafone Yanımda Uygulamasında Bildirimleri Kapatamıyorum Ve Sürekli Reklam Alıyorum

28 Haziran 2025 08:22
vodafone-yanimda-uygulamasinda-bildirimleri-kapatamiyorum-ve-surekli-reklam-aliyorum-1.jpg
Eda sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2023 19:31
"Arayıp tek tek anlattılar teşekkür ederim"

Vodafone Kategorileri