Musa sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Kapanmayan İcra Borcu

Vodafone Kapanmayan İcra Borcu
15 Şubat 2024 15:15

Vodafone'a 2019 yılından kalan yaklaşık 400 lira tutarındaki borcum bulunmaktadır. 7420 sayılı kanunun resmi gazetede yayınlanmasına rağmen Vodafone ve iş birliği yaptığı hukuk bürosu gerekli işlemleri gerçekleştirmedikleri için borcum hâlâ silinmemiş olarak görünmektedir. Hukuk bürosu tarafından alacak tahsili için aranmaktayım. Bu durumu açıklamaya çalıştığımda ise 'Biz neden silinmediğini bilmiyoruz, icra dairesiyle görüşün' şeklinde bir yanıt alarak sorun çözülmeden geri çevriliyorum. 'İ**** D**** Hukuk Bürosu' adı altında faaliyet gösteren ve dosya numarası 2019-6476 olan bu kurum, devletin çıkardığı kanunlara rağmen gerekli işlemleri yapmamaktadır. Bu hukuk bürosu ve Vodafone hakkında gerekli yasal işlemleri başlatmayı planlıyorum. Ancak öncelikle bu platform üzerinden gerekli uyarıda bulunmak istedim. Umarım sorun çözüme kavuşur. Ayrıca, icra işlemlerinde hukuk bürolarının icra dairesine gerekli feragat dilekçesini yazarak bildirmeleri gerektiğini öğrendim. Bu sayede devletimiz de gerekli işlemleri yapabilir. Yani, işini bilmeyen ve öğrenmek istemeyen bir hukuk bürosuyla karşı karşıya olduğum anlaşılıyor.

30 Nisan 2024 21:55

7420 Sayılı Gelir Vergisi Kanunu İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun Geçici 2. Maddesi kapsamında bir borcun silinebilmesi için öncelikle; 15/08/2022 tarihinden önce asıl alacak, faiz ve icra masrafları dahil olmak üzere toplamda 2.000 Türk Lirası ve altında bir bedelle icra takibi başlatılmış bulunmalı ya da 2.000 Türk Lirasının üstünde bir bedelle icra takibi başlatılmış olmakla birlikte 15/08/2022 tarihi itibarıyla dosyada yapılan tahsilatlar sebebiyle kalan borç 2.000 Türk Lirası ve daha az olmalı. Devletimiz kanun çıkarıp resmi gazetede yayınlamasına rağmen Vodafone ve avukatı abdo mert yasak 400 liralık olan icra borcumu silmemiş ve beni arayarak tehdit ve hakaretle bu parayı ısrarla benden talep ediyorlar ve borcumu silmeyip is yerime haciz gönderip beni isimden olmama sebep olacaklar Çünkü yeni girdiğim is yeri böyle bir şey asla istemem demişlerdi

1714503307925.screenshot-20240430-215345-chrome.jpg
15 Şubat 2024 16:44 (Şikayetten 1 saat sonra)
15 Şubat 2024 16:48

Merhaba Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşır takipçisi olacağım burada yazdığınızla kalmaz ins.

16 Şubat 2024 16:07
16 Şubat 2024 17:07

Vodafone olarak arayarak gerekli açıklamayı yaptılar fakat sorunumun asıl sahibi ve ilgilenmesi gereken hukuk bürosu hiç alakadar olmadı

Ahmet
Ahmet

Vodafone hattımla ilgili İlhan Duman Avukatlık Bürosu dan aramalar alıyorum bu devletin çıkardığı kanun bir bize mi vurmadı mesaj geliyor 100de yüz faiz indirimi ile borcunuzu kapatın diyorlar vodofanda ki hattımı ve borçlarımı kullanımları faturalarımı ödedim hat kapatma ücreti diye yalnızca 19 lira fatura yapmışlar haksız bir alacak faturalarımı ödedim 4 ay boyunca hiçbir SMS internet konuş ma bile yapmadım halan Vodafone kullanıyorum Vodafone un dikkatine

26 Mart 2025 16:14
Vodafone Ve Hukuk Bürosu Arasında Borç Çıkmazı
Şeymanur sonuçtan hiç memnun değil

Ödenmiş Borca Rağmen Sürekli Aranma Ve Mağduriyet

Şeymanur