Vodafone İade İstiyorum Veya Sonraki 6 Ayda Kullanılmasını İstiyorum!

13 Ekim 2024 16:03

2 hafta oldu 1400 TL ücret iade yapılacaktı 2 hafta oldu hala yapılmadı sözde Vodafone arayacaktı bilgi verecktı yaptığım hatalı 2 defa 1400 paket yükleme 1 paketin geri iadesi yapılacaktı sözde arayacakları 3 hafta oldu ya bütün belegelerı kendilerine atmama rağmen ilgilenen yok

Mahmut
5 Ekim 2024 13:32

Paket 2 defa yükledik

6 Ekim 2024 23:21 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Mahmut
7 Ekim 2024 00:06

Aynı paketi 2 defa yükledim para iadesi veya paketin bir sonraki 6 ay kullanması istiyorum

7 Ekim 2024 18:15

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık ve detaylı bilgiyi SMS ile cep telefonunuza ilettik. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. iyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Vodafone Esim Geçişinde Yaşanan Mağduriyet, Kötü Müşteri Hizmeti Ve Haksız Ücret Talebi

"İmran hanım ile görüşme sağlandı. Yaşanan mağduriyetten üzgün olduklarını ve ücret iadesi konusunda da destek olacaklarını iletti. Hız geri dönüşten memnunum. Kayıtla ilgili olarak da faturamda ifadeyi gördükten sonra sonuç hakkında yorum yapacağım"

Onayım Dışında Çekilen Ücretin İadesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

"Teşekkürler"

Bilgim Dışında Kredi Kartımdan Vodafone Adına Haksız Ödeme Çekildi

22 Temmuz 2024 tarihinde Garanti Bankası kredi kartımdan, bilgim ve onayım olmadan "Vodafone m. Pass Ceplira" adıyla 520...

Vodafone Bu Kadar Da Olmaz!

Vodafone Bu KadarDa Olmaz!

Aydın
Vodafone Yanımda'ya Giremiyorum!