Abdi sonuçtan memnun değil

Vodafone Haberim Ve Onayım Olmadan İş Hattımı İptal Etmiş.

18 Ağustos 2023 16:41

Vodafone firmasına ait 0543***2104 numaramı iş telefonu olarak 2019 yılından beri kullanmaktayım, mesleğim psikolojik danışmanlık olduğu için danışanlarımı ve seanslarımı bu numara üzerinden planlamaktayım. 2022 nisan ayında 91 TL olan son faturamı da ödedim ve müşteri hizmetleri direktifi ile hattımı kontörlüye çevirdim ve içerisine tl yüklemeye başladım, sadece arama alacağım için 0532*****27 numarama yönlendirme yaptırdım ve faal olarak kullanmaktaydım, müşteri temsilcisi arkadaşlar ( ses kayıtları var ) bana ''. Sizi 20 TL karşılığında yönlendirme tarifesine kaydedelim, siz 100-150 TL yükleyin o her ay 20 TL keserek yönlendirmeye devam eder, tarifeyi yapmazsanız içindeki tl hızlı biter ve farkına varamayabilirsiniz'' dedi ve ben de onların dediklerini uyguladım. Yaklaşık 1,5 aydır iş telefonum çalmaz oldu ve ben geçtiğimiz pazartesi günü Vodafone / Ankara / Ankamall şubesine gittik hattım üzerine telefon almaya, aynı zamanda da iptal edilen hattımın durumu sormak için. Arkadaşlar kontrol ettiğinde, önce hattınız faturalı dedi, ardından detaylara girdiklerinde ''kontörlü ancak hattınız iptal edilmiş artık kullanamazsınız, ihya yöntemi ile 450 TL ödeyerek geri alabileceğimi'' söylediler. Ben bu durumu kabul etmeyeceğimi belirttiğimde ise yapacak yok bir şey deyip, ekranı da bana gösterdiler. Bu durum çok canımı sıktı ve müşteri hizmetlerini yani 542'yi aradım, müşteri temsilcisi de ''. Size haksızlık yapılmış, personel hatası ancak sadece ihya yöntemi ile hattımı alabileceğimi'' söylemiştir. ( ses kayıtları var ) şu an hem danışanlarıma karşı itibar kaybı, hem maddi kayıp hem de zaman kaybı yaşıyorum ve olayın benimle bir ilgisi yok. Üzerime kayıtlı yaklaşık 4 abonelik, ailemde ise 4 abonelik daha var. Memnun olduğum kurumun personel hatasını benim çekmem ve böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil. Bu nedenle, hak kayıplarımın ve mağduriyetimin giderilmesi ve sahip olduğum numaranın ücretsiz bir şekilde geri verilmesi, aksi takdirde Şikayetvar sayfasından netice alamazsam önce Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yapacağımı belirtmek isterim. Olay, hatası olmayan bir müşteriye ve uzun yıllardır abonelikleri olan benim gibi bir müşteriye yüklenirse toplamda 8 aboneliğimizi iptal edeceğimizi ve gerekli mercilerde firma hakkında olumsuz görüş vereceğimi belirtmek isterim. İlgililerden acil cevap beklemekteyim, zaman ilerledikçe itibarımın zedelenmesine yol açılmaya devam edeceğim.

16 Ekim 2023 13:12 (Şikayetten 1 ay sonra)

Hüseyin
Hüseyin

Aynı olaya benzer bende oldu. Personel hatası yüzünden 500 600 TL param gitti.

Eyup sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 10:02
ankara-cankayada-surekli-cekim-ve-internet-kesintileri-1.jpg

Kurumsal Mobil Hatım Bilgi Almadan Eksik Evrak Nedeniyle İptal Edildi

24 Nisan 15:03
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Eski Müşteri Olarak Arama Geçmişi Talebime Yanıt Alamıyorum

Muhammed