Vodafone Faturasızdan Faturalıya Geçişte Yanlış Bakiye Bilgilendirmesi

Vodafone Faturasızdan Faturalıya Geçişte Yanlış Bakiye Bilgilendirmesi
27 Aralık 2024 21:233.747

Vodafone faturasız hat dan faturalıya geçiş yaptım. Geçtiğim tarihte bakiyem de 1000 küsur tl olmasına rağmen, fatura bedeli bakiyemden düşmedi. Müşteri temsilcisi ise geçiş yaptığım tarihte bakiyemin sıfır olduğunu söylüyor. Faturasız bakiyemin minimum 3 fatura ödemesi gerekirken, aldığım cevap bakiyeniz sıfır.

15 Şubat 2025 20:02

Vodafone Faturasız hattan faturalı ya Kasım 2024 te geçmek gibi bir hata yaptım. Bakiyemde 1027,77 TL vardı. Aralık ayında, müşteri hizmetlerine Faturamın bakiyemden düşmediğini sorduğumda bakiyemin sıfır olduğunu, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Konuyu şikayet var sitesine yazdıktan sonra Buket isimli görevli beni aradı ve teknik inceleme sonucunda ( Ödediğim para belli, Vodafone'un bakiye bilgilendirmesi belli neyin incelemesi) ilk faturamın bakiyemden düşüleceğini söyledi. Daha sonra Ocak ve Şubat faturalarını da ödedim, ama hala bir işlem yapılmadı. Bunun üzerine tekrar görüşmemde " Bakiyende 1 TL bile olsa düşerdi, demek ki yokmuş" cevabını aldım. Vodafone faturasız hattınızda bakiyeniz varken geçmeyin, bakiyenizi sıfırlıyorlar.

27 Aralık 2024 21:45 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

28 Aralık 2024 13:06

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

28 Aralık 2024 17:40

Henüz hiçbir işlem yapılmadı ve henüz çözülen bir şey yok. Sadece bana ıt departmanına bilgi verildiği söylendi

30 Aralık 2024 18:03

Halen hiçbir çözüm ya da yanıt almadım.

31 Aralık 2024 16:34

31 Aralık 2024 16:51

Teknik ekip inceleme sonucu olarak bir sonraki faturalarımdan bakiyemin düşüleceği bilgisi verildi. Çok memnun kaldım, Buket Hanım'a ve Teknik ekibe teşekkür ederim.

12 Şubat 2025 20:41

An itibariyle Turkcell e geçiyorum. Çözümsüz

12 Şubat 2025 21:07

2024 Kasim ayında Vodafone faturasızdan faturalıya geçtim. Bakiyemde 1027,77 TL vardı. Müşteri temsilcilerinden herhangi çözüme dair hiçbir cümle duymadım, şikayet var sitesine yaptığım şikayet sonrası, beni arayıp teknik inceleme sonrası, bir sonraki faturamdan düşeceği söylendi, 3 adet fatura ödedikten sonrası, ukala ve saygısız bir müşteri temsilcisinden demek ki 1 TL bile yokmuş cevabini aldım.

2 Ocak 2025 16:38149

Vodafone faturalı hattım vardı, faturasız hatta geçiş yapmak istedim. Süreç...

Vodafone Faturalıya Geçince Faturasızdaki Bakiye Faturadan Düşmüyor Mu

27 Şubat 2024 10:451.433

"Vodafone tarafından Faturasız hattımdaki kalan bakiyenin faturamdan düşüleceği bilgilendirmesi yapılmıştır. Teşekkürler..."

Vodafone Sinyal Sorunu Ve Hatalı Faturasız Geçiş

25 Şubat 2025 18:44475

"Müşteri hizmetlerinden arayan yetkili hanım efendinin sorunu çözümleyici tavrı için teşekkür ederim ve olumlu bir görüşme oldu Sorunların giderilmesi noktasında çözümü bulduk. Teşekkür ederim. (faturalı dan faturasıza geçişte 5GB) (Faturasızdan faturalıya geçişte 1GB) Bu hediye GB larım hep boşuna gitti :( Ve şimdi 17GB tanımlandı. :("

Vodafone Sinyal Sorunu Ve Hatalı Faturasız Geçiş

Yanlışlıkla Faturalıya Geçiş Ve Bakiye Sorunu

9 Nisan 2025 13:341.036

Vodafone faturasız tarifeden bir tarifeye geçtim, hattım otomatik olarak faturalı olmuş. Gün içerisinde TL yüklemesi yap...

Yanıltıcı Faturalandırma Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

15 Şubat 2025 11:44195

"Teşekkür ediyorum müşteri temsilcisi şikayetimi görür görmez hemen aradılar sorunumu hemen çözdüler sağ olsunlar"

Tümünü Gör
Vodafone Pişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

VodafonePişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

Selim
Vodafone Sürekli Puan Kaybı Yaşıyorum!

Vodafone SürekliPuan Kaybı Yaşıyorum!

Şaban
Vodafone Yanlış Fatura Ödeme!

Vodafone YanlışFatura Ödeme!

Fadile
Vodafone Ek Paket Almadık Ama Fatura Kesilmiş, İptal Edilsin

Vodafone Ek PaketAlmadık Ama Fatura Kesilmiş, İptal Edilsin

Mdh
Vodafone Kapsama Alanı Kalitesi!

Vodafone KapsamaAlanı Kalitesi!

Engin