Mustafa sonuçtan çok memnun

19 Şubat 2024 15:57
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Vodafone dan arandım gerekli ilgi ve alakayı gösterdiler. Teşekkür ederim sorunum çözüldü”

Selamlar;

Ben Turkcell den Vodafone’a geçiş yaptım. Geçiş yaparken Turkcell taahhüdüm sona ermeye yakın olduğu için böyle bir karar alıp Vodafone müşteri hizmetlerini aradım ve numara taşıma talebimi söyledim, görüştük anlaştık ve onayladım. Ancak görüşme esnasında bana 15 gün içerisinde ücretsiz cayma hakkımın olduğu söylenildi. ( Ayrıca taşıma işlemi 9-11 gün içerisinde Vodafone yi, bir çok kez arayarak zorla yaptırdım, taşıma esnasında da görüşmelerimiz mevcut) Verdikleri hizmet kalitesi - Müşteri hizmetlerinin umursamazlığı - taşıma işlemini yaparken uğrattıkları mağduriyet - müşteri hizmetlerine uzun uğraşlar sonucu zor bela bağlanma gibi sorunlardan kaynakla hattımı faturalıdan / faturasıza geçirmek istiyorum ancak söylenenin dışına çıkıp cayma bedeli vb. Ücretler yansıtıyorlar. Görüşmelerimin tamamının dinlenilmesini, gerekli analizlerin, yapılan mağduriyetlerin geri dönüşünü Vodafone den en kısa sürede bekliyorum. Bir şikayetim de Müşteri hizmetlerinin bilgi dağarcığının genişletilmesi üzerine olacaktır. Son müşteri hizmetleri görüşmemizde bana sizlerle konuşan arkadaşın yanlış bir bilgi verdiğini ve şikayet var a yazmam gerektiği söylenildi. Yani ben Vodafone ile görüşürken neden şikayet var’-a yazıp süreçleri onlardan beklemek zorunda kalıyorum. Çözüme ulaştırmakta sürekli bekletip sürekli başka dallara beni aktarım yaptırıyorlar. Bütün sesli görüşmelerim dinlenebilir. Ben hattımı faturalıdan faturasıza geçirmek istediğim için 800 küsur tl ödeme istiyorlar ve daha geçeli 15 gün bile olmadı. Daha cayma yapmadan bile bana cayarsam ne kadar ödeyeceğimi tehdit eder gibi faturada gösteriyorlar bir de.

19 Şubat 2024 17:21 (Şikayetten 1 saat sonra)
20 Şubat 2024 15:42
20 Şubat 2024 15:46

Uğur sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 12:19
Damla sonuçtan çok memnun

01 Mart 2024 17:47
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Numara Taşıma Sonrası Sürekli Bağlantı Sorunu Ve Haksız Cayma Bedeli

Kübra
03 Eylül 2025 15:01
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
31 Mart 2025 14:25
"Mağduriyetim giderildi, teşekkür ederim."

Sözleşme Bitimine Günler Kala Yüksek Cayma Bedeli Şoku

20 Haziran 2025 21:48