Duygu sonuçtan çok memnun

Vodafone Fatura Hatası: Aralık Ayı Faturam Çıkmıyor!

23 Aralık 2024 11:10
Duygu'nun Teşekkür Mesajı
“Destek için teşekkürler, sorunum çözümlendi”

Yaklaşık 7 yıldır Vodafone'luyum, tarifemin taahhüdü Ocak ayında bitiyordu ve Vodafone tarafından arandım. 1 yıllık daha taahhüt yeniledik. Bu olay fatura kesim tarihimden 2 gün önce gerçekleşti. Aralık ayı faturamı ayın 7sinde ödeyecektim fakat 5 inde taahhüt yenilemesi sağlandığı için 2 günden zarar gelmez diye onayladım. Kasım ayı içerisinde 100₺ lik bir bağışta bulunmuştum ve takribi olarak Aralık ayı faturamın 400₺ civarı olacağını tahmin ediyordum. Fakat Aralık ayının 10. Gününde yalnızca bana 200₺ lik bir fatura çıktı. Bende müşteri hizmetlerini aradım faturama ek olarak çıkması gereken şey ayrı çıkmış bunu ödedim ama Aralık ayına ait faturam yok dedim. Sistemsel bir hata olduğunu söylediler. Birkaç güne çıkar diye ilettiler. Bugün ayın 23ü ve faturam hala çıkmadı. Tekrar aradığımda sistemde hata olmuş ama çözemiyoruz diye ilettiler. Ben Ocak ayında 2 fatura ödemek zorunda kalacağım ne yazık ki. Aralık ayındaki faturam hatadan dolayı çıkmadığı için. Bu durumun düzeltilmesi adına destek rica ediyorum. Aralık ayı faturamı ödemek ve Ocak 6da da Ocak ayının faturasını ödemek istiyorum. Destek rica ederim.

23 Aralık 2024 11:21 (Şikayetten 10 dakika sonra)
23 Aralık 2024 17:13
Duygu
Duygu
02 Ocak 2025 12:09

Destek için teşekkürler, sorunum çözümlendi

Eda sonuçtan çok memnun

20 Ocak 2025 12:42
"İlgi ve alaka için teşekkür ederim."
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
23 Aralık 2024 17:35
Leyla sonuçtan çok memnun

29 Şubat 2024 15:12
"Şikayetimi bildirdikten sonra gün içinde cevap geldi ve mağduriyetim giderildi çok memnun kaldım beni arayan müşteri temsilcisine de ayrı teşekkür ederim."

28 Eylül 2023 14:50
Funda sonuçtan çok memnun