Vodafone Devir İşlemindeki Eksik Evrak Nedeniyle Hat Kısıtlanması

17 Mayıs 2023 14:19

Merhaba,

Geçtiğimiz ay 0534*****38 numaralı hattın tarafıma devir işlemi gerçekleştirdim.

Devir işlemi sonrasında, Vodafone'dan, devir işlemi sırasında eksik evrak olduğuna dair ve en yakın Vodafone şubesine gitmem gerektiğini belirten bir mesaj aldım.

Bunun üzerine, bana en yakın Vodafone şubesine gittiğimde (İstanbul Bakırköy Capacity Şubesi) bana oradan yardımcı olamayacaklarını ve devir işlemini gerçekleştirdiğim şubeye gitmem gerektiği söylendi.
Devir işlemini gerçekleştirdiğim şube (Ataköy Atrium Şubesi) ise şubeden bu konuyla ilgili yardımcı olamadıklarını, müşteri hizmetleri ile görüşüp konuyu online olarak çözebileceğimi söyledi.
542'yi aradığımda da 08505490542 numaralı numaraya yönlendirildim. Bu numaranın bana WhatsApp'ı olan başka bir numara ileteceğini ve o iletilecek numaranın WhatsApp'ına evraklarımı iletmem gerektiği söylendi. Sonuç olarak buradan da bana yardımcı olunmadı ve yine 542'ye yönlendirildim.
Yaklaşık 7 farklı Vodafone çalışanıyla görüşmeme rağmen hiçbiri bana yardımcı olamadı ve şu an hattım kısıtlandı.

Konunun acil olarak çözümlenmesi ve hattımın en kısa sürede yeniden aktive edilmesi konusunda desteğinizi rica ederim.

Teşekkürler,
Naz Su Yeşilyurt

17 Mayıs 2023 16:27 (Şikayetten 2 saat sonra)
18 Mayıs 2023 11:03

Yusuf sonuçtan çok memnun

17 Şubat 2025 13:45
"Gamze hanıma destekleri için teşekkür ederim. Sorunum çözüldü."

Kutalp
07 Mayıs 2024 12:59