22 Şubat 2024 18:098.067

Merhaba, Vodafone kullanıcısıyım sürekli bahis sitelerinden mesaj geliyor günde en az 10-20 mesaj siliyorum gelen numaralar engellenemiyor da konu ile ilgili destek rica ediyorum. +37 ile başlayan numaralardan mesaj almak istemiyorum nasıl engelleyebilirim? Numaram operatör tarafından satılıyor mu? Paylaşılıyor mu? Gerekli izin verilmemiştir. İys tarafından da ıys açık değildir.

22 Şubat 2024 18:32 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Vodafone ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyiminizi kusursuz kılmak en önemli önceliğimiz. Belirttiğiniz şikayetle ilgili takip ve inceleme sürecini başlattık. Sizi en kısa sürede arayarak konuyla ilgili detaylı bilgiyi paylaşacağız. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

22 Şubat 2024 18:33

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

23 Şubat 2024 15:14

Konuyla ilgili bir düzeltme, işlem olmamış gibi görünüyor. Tarafıma ilgili mesajlar hala gelmekte. Telefon görüşmemize istinaden talebin işleme alındığını ve bu sorunun düzeleceğini beyan etmiştiniz.

23 Şubat 2024 19:25

Şikayetim devam etmektedir. Çözüme kavuşmamıştır. Destek beklerim.

24 Mayıs 2024 21:16

Sorun hala devam etmekte

Yorumlar(7)

22 Kasım 2024 19:17

Aynı sorun birkaç haftadır benim Vodafone hattımda da var. Sürekli bahis ve kumar içerikli SMS'ler geliyor.

25 Eylül 2024 20:10

Aynı şekilde günlük birkaç tane 37 ile başlayan numaradan bahis sitelerinden mesaj alıyorum. Silmekten engellemekten bıktım usandım

23 Mart 2024 16:26

Vodafone kendisi satıyor sitelere numaralarımızı

2 Mayıs 2024 19:473.061

1 Destek3 Yorum

Vodafone Kullanıcılarına Sürekli Gelen Bahis Mesajları Sorunu

7 Şubat 2025 19:421.710

"Vodafone yetkilisi Gül hanım gerekli bilgiyi verdi ve çözüm bulundu. Teşekkürler..."

Vodafone Kullanıcılarına Sürekli Gelen Bahis Mesajları Sorunu

11 Kasım 2024 00:08614

"2 saat içinde ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bu markaya güvenim dahada arttı"

Tümünü Gör
Vodafone Şube Müşterilerini Mağazadan Kovuyor!

Vodafone ŞubeMüşterilerini Mağazadan Kovuyor!

İsimsiz
Vodafone Hattım Çalışmıyor!