Kullanılmış Numara Satışıyla Yaşanan Mağduriyet

Kullanılmış Numara Satışıyla Yaşanan Mağduriyet
Hilal
22 Kasım 2024 11:011.653

Vodafone'dan yeni bir faturalı hat satın aldım. Ama aldığım hattı daha önce e*** diye bir kişi tarafından kullanılıyormuş. Tanımadığım garip garip insanlar e*** diye beni arayıp duruyor. Madem numarayı başkası kullanmış niye bana satıyorsunuz beni neden mağdur ediyorsunuz. Bu durumun telafi edilmesini istiyorum. İnsanlara kullanılmış numaralar satıp mağdur edemezsiniz.

22 Kasım 2024 12:08 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

23 Kasım 2024 12:02

İletmiş olduğunuz şikayetiniz için sizi Vodafone İletişim Merkezinden aradık, ancak ulaşamadık . İhtiyacımız olan ek bilgileri tamamlayamadığımız için, probleminize çözüm sunamıyoruz. Şikayetiniz devam ediyorsa, dijital asistanınız TOBİ üzerinden veya Vodafone Müşteri Hizmetleri’ni arayarak bize ulaşabilirsiniz. iyi günler dileriz. Vodafone Memnuniyet Merkezi

Şeyma
Şeyma
13 Ocak 2025 15:10

Benzer bir durumu bende yaşıyorum maalesef. Sıfır hat aldığımı sanıyordum fakat hat başka birine ait. Sürekli farklı kişiler tarafından aranıyorum. Üstüne üstlük hat sahibi icralık olmuş, hukuk bürolarından vs mesaj geliyor. Çok sıkıntılı bir durum.

Vodafone Bana Daha Önce Kullanılmış Hat Sattı

Süleyman
Süleyman
Vodafone
7 Haziran 2024 22:38999

"Sorunumu hızlı ve yapıcı bir şekilde çözdüler teşekkürler"

Vodafone Kullanılmış Numara Verdi!

Büşra
Büşra
Vodafone
24 Şubat 2024 00:251.113

"Çok kısa bir zamanda sorun çözüldü teşekkür ederim"

Tümünü Gör

Maruf
Vodafone Yanımda Açılmıyor Ve Çözülmüyor

Vodafone YanımdaAçılmıyor Ve Çözülmüyor

Leyla
Hattımız Vodafone Çekmiyor Salonda 2 Diş İnterneti Kullanamıyoruz!

Hattımız VodafoneÇekmiyor Salonda 2 Diş İnterneti Kullanamıyoruz!

Kendal

Öne ÇıkanKonular