Askercell Hattını Normal Hatta Çevirme Sorunu

27 Kasım 2024 18:198.132

2024 yılının Ekim ayında askerde Vodafone Askercell hattı zorunlu olarak almıştım. Askerlik görevim bittikten sonra bayiye gidip hattımı normal hatta çevirmek istedim; fakat Askercell olan hatlar normal hatta çevrilmiyor ve yalnızca faturalı olarak normal hata geçiş sağlayabilirsiniz. Gibi bahanelerle çevirme işlemini gerçekleştiremedim. Normal hatta çevirmek için neden faturalıya geçmek zorunda kalayım, Yardımcı olunursa memnun olurum.

27 Kasım 2024 18:37 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

27 Kasım 2024 18:55

Meşgul iken yani telefonla konuşurken aradınız meşgul olduğunu bile bile geri aradım fakat müşteri temsilcisine bağlanamıyorum sonra aradık ulaşamadık demeyin

28 Kasım 2024 13:37

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

28 Kasım 2024 13:38

Geri dönüş yapıyorum ama hala müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum nasıl bir firma bu aradığınızda lavabodayim ne yapayım lavaboda telefon mu açayım

Askercell Hattı Normal Hatta Çevirememe Sorunu

Özcan
Özcan
Vodafone
21 Ekim 2024 19:437.362

2024 yılının Mart ayında askerde Vodafone Askercell hattı zorunlu olarak almıştım. Askerlik görevim bittikten sonra bayi...

Vodafone Askercell Hattımı Normal Hatta Çevirememe Sorunu

Sezer
28 Ağustos 2024 10:308.620

"Teşekkür ederim sorunumla ilgilendiğiniz için"

Askercell Hattını Normal Hatta Çevirememe Sorunu

Ferhat
Ferhat
Vodafone
6 Ocak 2025 14:231.642

"En kısa sürede sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Askercell Hattını Normal Hatta Çevirememe Sorunu

Talip
24 Ekim 2024 09:161.977

"Hızlı bir çözüm teşekkür ediyorum"

Öne ÇıkanKonular

Vodafone Kategorileri