Vivense Ürün İade Alınmıyor Ücret İade Edilmiyor

14 Ekim 2023 15:421.089

Vivense firmasından 01.09.2023 tarihinde Ürün sipariş ettim. Yaklaşık 3 hafta sonra ürün geldi. Hasarlı olduğu için videolu ve fotoğraflı iade talebi oluşturuldu ve firma İade alınmasına onay verdi. Üzerine yaklaşık 1 ay geçti Ama gelip ürünü almıyorlar. Sürece totalde baktığımızda 2 ay ürün kullanılmaz halde ve ücret iadesi halen yok. Ne ürünü kullanabiliyoruz ne de paramızı alabiliyoruz. Getiren Horoz Lojistik firmasınada anlam veremedim üzerinden kamyonla mı geçtiniz bu kargonun ya da yolda düştü de geri mi yüklediniz kamyona her şeyi geçtim bu hale gelmiş paketi ne diye getirip teslim ettiniz. ( Kendim teslim almadım şahsen olsam almazdım zaten. ) Şu mağduriyet ivedili çözülsün Vivense ve Horoz Lojistik durumun muhatapları dır.

16 Ekim 2023 09:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba , Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

16 Ekim 2023 12:37

Merhaba, Sizi 16/10 tarihinde kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Müsait olduğunuz bir zaman dilimi iletirseniz sizinle iletişime geçmek isteriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

17 Ekim 2023 13:43

Merhaba, Sizi 17/10 tarihinde kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Müsait olduğunuz bir zaman dilimi iletirseniz sizinle iletişime geçmek isteriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Ayberk
18 Kasım 2023 12:48

Bakın ne zaman Şikayetvar'a yazmışım bu durumu ürünü şikayetimden epey sonra alıyorsunuz. Sonra Ürünün yenisini gönderdiğinize dair SMS mail vs gönderiyorsunuz Horoz Lojistik firması ürünü 10 iş günü içinde dağıtıma çıkardığına dair SMS gönderiyor ürün gelmiyor. Üzerine bir SMS daha gönderiyor ürünün yeniden çıkış yaptığına dair. Bu ne ya aylar süren bu süreç dönüyor dolaşıyor yine aynı yere çıkıyor. Vivense'nin ve Horoz Lojistik'in bu kadar sorunlu olduğunu bilmiyordum. Benim ücret iademi yapın. Ürünü gönderemiyorsanız satmayın kaldırın veya gönderebileceğiniz şehirlere satış yapın. Konya'ya bir ürünü göndermediniz. Operasyonel rezilliğiniz çok büyük. Tüm yasal süreçleri pazartesi itibari ile başlatıyorum.

9 Kasım 2023 11:41295

"Meltem hanıma teşekkür ederim ilk başta sağlıklı bir şekilde ilerleyemesek de daha sonra gereken yapıldı ve sorun giderildi. İyi çalışmalar diliyorum"

Vivense Ürün Teslimat Problemi

1 Kasım 2023 09:361.904

"Hiç beklemediğimden hız geri dönüş oldu. Teşekkürler Vivense"

2 Yorum

Vivense İnternet Mağazasında İptal Edilen Sipariş Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

10 Ocak 2024 13:37547

05.12.2023 tarihinde 'eve teslimat' vaadi ile sipariş ettiğim ürünün ertesi gün kargolanıp tarafıma ulaşacağı bilgisi ve...

Vivense Mağdur Ediyor. Yanlış Bilgi Vermek Satış Yapıyor.

16 Eylül 2023 10:54339

"Bugün Vivense çözüm merkezi tarafından arandım. Talep ettiğim gibi yeniden sipariş oluşturuldu. Sorunum çözüldü. Ürünü teslim aldığımda tekrar yazacağım. Teşekkürler"

Tümünü Gör
Vivense Sia Baza Balık Seti - Hayatımın En Büyük Pişmanlığı!

Vivense Sia BazaBalık Seti - Hayatımın En Büyük Pişmanlığı!

Koray
Vivense Hasarlı Avize Ve İade Sorunu

Vivense HasarlıAvize Ve İade Sorunu

Fatih
Vivense'de 2 Günlük Koltuk Çöktü

Vivense'de 2Günlük Koltuk Çöktü

Muhammed
Vivense Ag3-3275 Perenna Koltuk – Yastıklar Farklı Renk Geldi!

Vivense Ag3-3275Perenna Koltuk – Yastıklar Farklı Renk Geldi!

Ahu
Vivense'den Yatak Odası Setinin Gardırobu Yanlış Gönderildi!

Vivense'den YatakOdası Setinin Gardırobu Yanlış Gönderildi!

Zeynep

Vivense Kategorileri