Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 18:45

Öncelikle nakliye ve montajcılarınız çok kötü, ürüne ekstra para verip montaj satın aldım ama gelen montajcı da neyi nasıl yapacağını bilmiyordu. Ben niye 1.100 TL para montaja ödedim o zaman? Bazalı karyola adı altında 4-5 tane tahtayı yan yana koyup, yere bir mukavva karton gibi bir şey atıp, bunu bazalı karyola adı altında satıyorsunuz. Ürün parçaları çok kötü, hiçbiri birbirine oturmuyor. Aralarında hep boşluk var, tak tak sesler geliyor. Yatak yerden başlayıp ayak ucuna doğru yukarı çıkıyor, her şey yamuk yumuk. Tahtaların üstüne yatak atıp uyumamız mı bekleniyor? 12 bin TL para alıyorsunuz, bu kabul edilemez. Ürünün montajını yaptırmadım, bugün içinde gelip ürünü geri alacaklar, acilen ürünün iadesini istiyorum. Tüketici hakkımı sonuna kadar savunacağım. Bazalı karyolaya uygun iki tane komodin sipariş vermiştim, artık uyum sağlamayacakları için onlar için de iptal talebi oluşturdum. Bu kadar kalitesiz ürün satmanıza çok şaşırdım. 20 gündür bu karyolayı bekliyoruz, mağdur edildik. Sipariş no: 742207029580 sipariş tarihi: 07/07/2024

27 Temmuz 2024 21:32

Ya siz teslimatçılarınızı montajcılarınızı nasıl seçiyorsunuz?! Ürün teslimatını gece 10 da yaptılar. Kuruluma ertesi gün 5 dediler 8 de geldiler. Geleyim alayım dedi tamam dedik. Ertesi gün 5 te arayıp 1 saate geliyorum almaya dediler akşam 10 oldu hala gelmediler. Telefonlara cevap vermiyorlar. Sizden aldığım hiçbir ürünü istemiyorum. Bütün ürünlerin iptalini istiyorum.

29 Temmuz 2024 11:14 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Ağustos 2024 13:54

Lütfen para iademi yapar mısınız?! 2 hafta oldu siparişimi iptal edeli, bugün 3. Taksiti çekilmiş. Herhangi bir iade işlemi başlamamış demek ki. Almadığım ürünlerin parasını neden ödüyorum ben? Boşu boşuna 26.505,6 TL ödeme yapmışım. 3. Taksit çekilmeden neden işlemleri başlatmıyorsunuz? İptalini 29/07/2024 tarihinde yapmışım. Paramı geri verin! Aksi halde hakkınızda işlem başlatacağım. Bankayla da görüştüm herhangi bir iade gibi bir şey yapılmamış.

11 Aralık 2024 15:28

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Mutlu
06 Ağustos 2023 21:46
Vivense Baza Kalitesizliği Ve Kötü İşçilik
Kamer sonuçtan hiç memnun değil

Kamer
03 Şubat 2025 18:32
Mürşide sonuçtan hiç memnun değil

Mürşide
22 Aralık 2024 19:44
Nazdar sonuçtan hiç memnun değil

Nazdar
11 Eylül 2023 18:18
Vivense'den 2 Ayda Karyola Alamadım, Eksik Ve Kusurlu Malzeme Çıktı
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Işıl
09 Temmuz 2024 15:15