Vivense Müşteri Hizmetleri Şikayet

Vivense Müşteri Hizmetleri Şikayet
20 Şubat 2024 11:44

Vivense firmasından aldığımız başlık yatak setine ilk üründe yatak ve bazada çökme sebebi ile değişim sağlandı. Yeni gelen takımda yataktan ve bazadan ses geldiğinin bilgisi verdik. Mail üzerinden iletişim kurduk. 14 gün sonra dönüş oldu. Eşim mail atıyor müşteri hizmetleri üretimden bilgi bekliyorum diyor. 14 gün sonra üretim biriminden gelen cevap bazanın makaslarını değiştirirsek sorun gider. Vallahi uzaktan desteğiniz harika. Neyse sonra yatak yaylarında sorun var ses geliyor diyoruz müşteri hizmetleri yatak değişimi yapmıyoruz diye dönüş yapıyor. Vivense anlamadım sürekli değişken ve uzun süren süreçleriniz neden? Tüketiciyi mağdur etme hakkınız yok. Benim yatağım sorunlu ise değiştirip bana çözüm üretmelisiniz.

20 Şubat 2024 15:14 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

22 Şubat 2024 09:09

26 Şubat 2024 11:57

Cevap alamadık halen dönüş yok

26 Şubat 2024 14:28

Merhaba, 2 mail adresinden de sipariş çıkmamaktadır. Sevgiler.

26 Şubat 2024 15:13

Mehmet sonucu yetersiz buldu

29 Mart 2024 10:55

Osman
23 Nisan 2024 16:01
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Şenol
20 Ekim 2024 12:25