Vivense Mobilya Koltuk Şikayeti

16 Kasım 2024 20:19

Ürünün süngerleri çok sert alttaki tahtalar batıyor oturduğun zaman ürün ön tarafa doğru kayıyor sabitleme yok üründen çok şikayetçiyim müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Vivense mobilyadan herhangi bir ürün almamanızı tavsiye ediyoruz

18 Kasım 2024 17:07 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba , Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

12 Aralık 2024 13:34

Vivense mobilya. Web sitesinden alışveriş yapmayın hiçbir şekilde muhatap bulamıyorsunuz. Lütfen dikkat. Hiçbir şekilde telefonları web siteleri çalışmıyor. Paranıza sahip çıkın. Benim 12.000 TL'm gitti. Sizin gitmesin. Dikkat edin. Vivense'den web sitesinden alışveriş yapmayın

12 Aralık 2024 15:41

Hiçbir şekilde dönüş yapan yok sizden ricam benim tecrübem size ders olsun al ma yin bu markayı

12 Aralık 2024 15:42

Sözde pr reklam çok önde. Lakin hizmet sıfır

12 Aralık 2024 15:42

Tosuncuk vakası gibi

Koltuk Çökmesi Ve 6 Aylık Çözüm Bekleyişi

27.07.2024 tarihinde Vivense Home Living Pendik mağazasından beğendiğim koltuğun siparişini mağazada başlatarak web üzer...

Koltuk Çökmesi Ve 6 Aylık Çözüm Bekleyişi
1 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Vivense Koltuk Kılıfı Problemi

Vivense KoltukKılıfı Problemi

Burak
Vivense Matiz Relax Köşe Hüsranı!

Vivense MatizRelax Köşe Hüsranı!

Rumeysa
Vivense L Koltuk Takımı Kalitesizliği!

Vivense L KoltukTakımı Kalitesizliği!

Sinan
Vivense Montajsız Ürün Yerleştirmiş