Vivense Kırık Masa Ve İstediğim Boyutta Değil!

30 Kasım 2024 23:25

09 Aralık 2024 18:08

Vivense'den sipariş etmiş olduğum masa, hem istediğim boyutta değildi hem de kırık geldi. Sonra iade için istekte bulundum ve iade maili geldi. Bugün iade için masamı aldım, taksiye 200 lira ödedim. Bilin bakalım ne eksikmiş, ürün iade kodu! 3 saat ürün iade kodu için Vivense yetkililerine ulaşmaya çalıştım ama ne mümkün, 200 lira daha ödedim masayı eve kadar tekrar taşıdım. Kardeşim 14 gün iade sürem dolmadan bana ürün iade kodumu göndermenizi rica ediyorum. Hem ödemiş olduğum taksi ücreti, hem de 2700 liramın iade edilmesini istiyorum.

29 Kasım 2024 21:59

Ürün asla istediğim boyutta değil ve kırık geldi

02 Aralık 2024 09:05 (Şikayetten 1 gün sonra)
04 Aralık 2024 16:55

Ne zaman bilgi sağlayacksınız, g*t kadar odamda eş*k kadar kırık masa ile kaç hafta daha yaşayabilirim? Ve iade istiyorum.

09 Aralık 2024 17:28

İade maili gönderdiniz teşekkürler, fakat iade kodu tarafına ulaşmadı. Bugün taksi ile (200 lira) kargoya iade için gittim, orada ürünü iade etmek için yaklaşık 4 saat harcadım, bu arada asla Vivense müşteri temsilcisine ulaşamadım, ürün iade kodunun tarafıma bildirilmesini istiyorum, ve yarın da eğer iade kodunu gönderirseniz, kargoya gitmek için 200 lira taksi parası ödeyeceğim. Yarın ivedilikle bana ürün iade kodumu ulaşmtırmalısınız, çünkü 14 günlük iade günümü geçireceğim ve haklarım düşmüş olacak, amacınız bu mu acaba?

09 Ocak 2025 16:04

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

09 Ocak 2025 23:27

Yaklaşık bir buçuk ay içinde evet çözüm sağlandı. Zaman kaybıydı. Neyse teşekkürler, kırık masanın sebebi tabi ki kargo şirketi de olabilir.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vivense'de Ayıplı Sandalyeler Uzayan İade Ve Geri Ödeme Sorunu

"Teşekkürler"

Vivense Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Ve İade Sürecinde Sorun

Cansu
13 Nisan 15:55
Noval sonuçtan hiç memnun değil

Noval
24 Eylül 2025 10:26