Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 23:38

Merhaba
18.01.2024 de Vestel V-Bot Pro s marka robot süpürge satın aldım; ancak haritalandırma yapmak istediğimde haritalandırmıyor uygulamayı sildim tekrar yükledim ama hala problem devam ediyor. 3 ay önce de servise gönderdim lazer sensöründe hata var denildi. Bir ürün 6 ay içinde iki kere garantiye gider mi ürünü 15 gündür kullanamıyorum zaten üründen gerçekten midem bulandı artık aldığıma çok pişmanım ve sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

Firdevs K******
0536********46

06 Temmuz 2024 13:45
Vestel V-BOT Pro S

O kadar çok pişmanım ki aldığıma en kısa sürede bir çözüme ulaşılmasını istiyorum iade istiyorum en kısa sürede dönüş yapılmasını rica ediyorum

08 Temmuz 2024 13:46 (Şikayetten 2 gün sonra)
08 Temmuz 2024 14:13

Sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum 3 haftadır neredeyse ben robotum kenarda duruyor kullanamıyorum Vestel pişmanlıktır kesinlikle alma

12 Temmuz 2024 14:54

Hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı ürünün sorunlu sıkıntılı olduğunu söylüyorum hiçbir konuda dönüş yapıp da ürününüzde ne sorun var diye sormuyorlar ürünü almak istesek defalarca aranırız alacak mısınız diye ama sorun olunca üründe aramak yok ilgilenme yok aldığıma bin pişman oldum ürünü Vestel pişmanlıktır.

12 Temmuz 2024 17:31
Vestel V-BOT Pro S

Robotum harita kullanılamıyor diyor 2 ay oldu neredeyse aynı sorun rica ediyorum en kısa sürede sönüş yapmanızı istiyorum rica ediyorum

12 Temmuz 2024 17:37
Vestel V-BOT Pro S

Şu an da hala aynı durumu yaşıyorum rica ederim ilgilenir misiniz

Tuğba
Tuğba

Vestel pişmanlık övünerek tavsiye ettiği ettiğim bir markayı utanarak artık önermiyorum son beş yıl içinde ne aldıysam pişmanım fırın aldım alt dolaba su akıttı bir haftalık ürün tamire gitti ve dalga geçercesine suyun damlayınca birikeceği çatı oluğu gibi oluk yapılıp getirildi şimdi robot süpürgem aynı şekil düzen yok istasyonu bulamıyor ağ yapılanmıyor harita çalışmıyor ve %100 olan şarjla sadece bir odayı süpürüyor umarım buna bir çözüm bulunur

Büşra
20 Eylül 2025 13:25
V-BOT Pro Robot Süpürge Sürekli Harita Hatası Veriyor, Çözüm Bekliyorum
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Vestel Robot Süpürge Hiç Çalışmadı, 1 Ayda Çözüm Sunulmadı

04 Eylül 2025 16:26
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Robot Süpürge İle Yaşadığım Sorunlar Ve İade Sürecindeki Memnuniyetsizlik

Rukiye
26 Mayıs 2025 20:45