Vestel Ütü 7 Aydır Bekleyen Değişim

Muhittin
24 Nisan 2024 10:48

Siverek Vestel Yetkili Satıcısı Zafer Siyahhan bayisinden 13/08/2022 tarihinde 17210 fatura numarası ile ütü aldım. Aldığım ütü, garanti süresi dolmadan cihaz hatası sebebiyle bozuldu. 23/10/2023 tarihinde, tam 7 ay önce, servise götürdüm. İnceleme sonucu ürün değişimi yapılacağı söylendi. Ancak tam 7 aydır Vestel, ürünümü göndermedi. En az 10 defa müşteri hizmetlerini aradım. Bir kez bana düşük modelle değişim teklif edildi ya da stok gelince gönderileceği söylendi. 'Stok gelince gönderin' dedim ama aradan tam 7 ay geçmesine rağmen ürünüm gelmedi. Şimdi müşteri hizmetlerini her aradığımda saygısızca telefonu kapatıyorlar ve sorunumu çözmüyorlar. Bu durum, koskoca Vestel firmasına yakışıyor mu? Yazık! Lütfen ütüyü gönderin; 7 aydır mağdurum. Köydeki züccaciyeciden bu ürünü alsaydım, şimdiye kadar sorunum çözülmüş olurdu. Ancak Vestel çözmüyor. Eğer ürünün üstüne konulacaksa da belirtin ki ona göre beklemeyeyim.

25 Nisan 2024 10:15 (Şikayetten 23 saat sonra)

Muhittin
25 Nisan 2024 11:10

Vestel bana 7 ay sonra mesaj attı ürün onarılacak diye yanmış cihaz çıkışı hatalı ürünü onardık deyip göndereceksiniz belli oldu 10 gün sonra yine bozulacak madem onarılıyordu neden 7 aydır onarılmadı lütfen iddia ettiğiniz kurumsal kimliğinize yakışır şekilde müşterilerinizi mağdur etmeden gereğini yapın 7 aydır 1 ütü gelmedi

Şefik sonuçtan hiç memnun değil

Şefik
09 Eylül 2024 23:11
Esat sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 12:10
"İlgili müşteri temsilcisi arkadaş bir sorun çıkmayacağına ilişkin bilgi paylaştı. Teşekkür ederim."
Aleyna sonuçtan memnun

Aleyna
17 Kasım 2023 16:18
"Teşekkür ederim değişim sağlandığı için."

Hakan
22 Şubat 2024 18:32