Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV Pişmanlığı

28 Haziran 2024 14:29

Yerli sermaye olsun dedim, yabancıya para gitmesin dedim, memleketimin markası kazansın dedim ve en önemlisi eşim Vestel almayalım, başımız ağrır demesine rağmen maalesef Vestel marka Smart TV aldım. Kullanmaya başladıktan birkaç hafta sonra kanal geçişlerinde donma, Netflix izlerken TV'ye geçişte donma sıkıntısı başladı. Fişi çekip takınca birkaç hafta iyi gidiyor, sonra tekrar aynı sıkıntılar başlıyor.

Tabii garanti kapsamında teknik servis çağırdım, birkaç kez geldiler, fabrika ayarlarına döndüler, sorun çözülmedi. Yine bir gün teknik servis geldiğinde bunu alın, bir üst modeli ile değiştirin farkını vereyim dedim. Öyle olmaz, TV'yi teknik servis inceleyecek, 1 hafta 10 gün kadar takip edilecek, teknik ekip karar verecek dediler.

Tamam dedim, yerine geçici TV bırakın, kabul dedim. Öyle bir uygulamamız yok dediler. Ben de bu durumu kabul etmedim. Dünya markası Vestel'imiz müşterisini mağdur etmez dedim ama yanılmışım. Sonuç olarak garanti süresi de bitti. Teknik servis artık servis ücreti almadan gelmem diyor. Zira parasız geldiklerinde de çözüm üretmediler.

01 Temmuz 2024 16:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

Soner sonuçtan hiç memnun değil

Bundan Sonra İşim Olmaz Vestel'le

Soner
20 Aralık 2023 10:35
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
09 Nisan 2025 11:58
Mahsum sonuçtan hiç memnun değil

Mahsum
03 Haziran 2024 21:45
Talat sonuçtan hiç memnun değil

Talat
05 Ekim 2023 17:19
Inan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 16:17

Vestel Kategorileri