Vestel TV Ekranı Siyah Kaldı

15 Ağustos 2023 10:411.339

TV ekranı göstermiyor siyah ekranda kalıyor. Daha 1 yıl oldu alalı Vestel dedi. Güvendik müşteri hizmetlerini bile arıyoruz ulaşamıyoruz. Bu mu yani Vestel ya da hizmet kalitesi boşa güvenmişiz kime ulaşacağız arıyoruz bilgi yok sizi arayacağız diyorlar yok. Yazıklar olsun. Vestel en kısa sürede iletişime geçilmezse bilgini olsun Tüketici Hakem Heyeti vs ne varsa başvuruda bulunacağım. Buradan söylüyorum tüm Türkiye herhalde Vestel kullanıyor. Neyin yoğunluğu ya bu ben teknik servise bile ulaşamıyorum. Yetkili servisi arıyorum biz bakmıyoruz deyip kapatıyor o kadar pişman oldum ki yaşadığım tüm şeyleri buradan da paylaşacağım ki görsünler.

16 Ağustos 2023 07:26

Yeni sıfır aldığım garantisi hala devam eden Vestel marka TV min değişmesini istiyorum. Ekran paneli bozulmuş TV hiçbir şekilde ne bir darbe ne de bir ıslak bez ile vs silinmedi asla. Nasıl bozulabilir. O bozuk üretim yaptığınız TV değişecek kimse parayı sokakta bulmuyor. Bizde size boşa güvenip sizden almıyoruz sokaktaki bir markadan da alabilirdik 5 milyara rv yi. Vestel'i seçtiysek eğer değecek. O TV değişecek bozuk üretim malı getirmeyin. Getirdiğiniz an Tüketici Hakem Heyeti'ne gidiyorum gerekirse onlarla muhatap olursunuz Vestel

18 Ağustos 2023 09:38 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ercan

18 Ağustos 2023 11:21

Vestel'DE olur neden olmasın

Vestel TV'nin HDMI Girişlerinde Bağlantı Sorunu Ve Destek Talebi

21 Ağustos 2025 01:171.524

Vestel 58 U9500 model akıllı televizyonumu Android’e çevirmek için bugün yeni aldığım Xiaomi Mi Box s 2nd Gen cihazı HDM...

Tümünü Gör
Vestel Ayıplı Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor