Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
08 Şubat 2024 01:02

Vestel Ziyafet T3000 model tost makinesi satın aldım. Daha önce kullandığım Şölen modeli arızalandığında, garanti kapsamında bu modeli verdiler. Yaklaşık bir buçuk ay oldu ve açı ayar düğmesi olarak adlandırılan yerdeki küçük demir uç kırıldığı için kapak kapanmıyor. Defalarca aramama rağmen Vestel tarafından bu parça gönderilmedi. 'Kendim takarım, servise gerek yok, zaten garanti süresi doldu, fazla ücret talep edilir' diye düşündüm ama bu da nafile oldu. Hem ben hem de Vestel tarafından yapılan aramalara rağmen bir sonuç alamadım. Anlamadığım nokta, küçük bir parçanın, büyük bir firma olan Vestel'de bulunamaması. Bu durum, Vestel markasını kullanmanın gereksiz olduğunu anlamama sebep oldu. Bu markanın kataloğunu incelediğimde bile, 'açı ayar düğmesi' ifadesini gördüm. Dört adet elektronik eşyam var ama bozulduğunda uğraşmayacağım ve daha iyi bir markaya geçiş yapacağım. En azından parça bulma konusunda sıkıntı yaşamam ve her defasında servis zorunluluğu olmaz. Malum, garanti süresi dolmuş ve hayat şartları göz önünde bulundurulduğunda, 5 Şubat'ta yaptığım aramada da bir çözüm bulunamadı. Ufacık bir parça ve kocaman Vestel firması için hayret verici bir durum. Not: Resimde görülen 2 numaralı parça, basit bir tak-çıkar işlemi gerektiriyor.

08 Şubat 2024 08:51 (Şikayetten 7 saat sonra)

Abdurrahman
Abdurrahman

Bende aynı model tost makinesinden sıkıntı yaşadım yedek parça yok Vestel işini yapmıyor bir müşteri kaybetti asla Vestel'in bir ürününü almayacağım bundan sonra kimseye de tavsiye e t mem ben çöpe atıyorum kaybeden Vestel

Erkan sonuçtan memnun

Erkan
30 Ocak 2024 09:08
"Süreç biraz faza olması dışında sorunum çözüldü teşekkürler"
Yağmur sonuçtan memnun

Yağmur
15 Mayıs 2025 12:29
"Sorunum daha makul bir ücret talebi ile çözüldü. Süreçteki destekleri için E**** Bey'e teşekkürlerimi iletmek isterim."

Pelin
18 Ağustos 2024 19:29