Vestel Sıkıntılı Yetkili Servis

Furkan
14 Mart 2024 20:11

Merhabalar Vestel markası televizyonunda yaşadığım sıkıntıyı dile getireceğim size 2.07.2022 yılında aldığım televizyonun videoda gördüğünüz üzere dört adet Çizik mevcuttur boydan bunun üzerine ben yetkili servisi çağırdım 8.03.2024 tarihinde onlar da bana 12.03.2024 tarihinde hizmet sağladı televizyonun burada yapamayacağını söyleyip Atölyeye almaları gerektiğini söylediler ben de tamam televizyonumu alabilirsiniz dedim herhangi bir muhafaza olmadan İstanbul'da 12 3.02.2024 tarihinde şiddetli bir şekilde yağmur yağdığını bilerek televizyonumu aldılar ve arabalarını yüklediler 14.03.2024 tarihinde beni sekreter hanım arayıp televizyon unuzda sıvı teması olduğunu iletti ve bunun yapımı 12.500 TL olduğunu iletti ben de bunu kabul etmeyip şikayet var ve Tüketici Hakları'na şikayet edeceğimi kabul etmeyeceğimi ilettim yetkililerden yardım istiyorum saygılarımla hayırlı ramazanlar

18 Mart 2024 13:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Furkan
18 Mart 2024 19:56

Fatura bilgilerim

Garanti Kapsamındaki TV'nin Yazılım Hatası Ve Kendi Kendine Açılma Sorunu Çözülmedi

"​Şikayetimle ilgili olarak Vestel Genel Müdürlüğü’nden Makbule Hanım her seferinde benimle iletişime geçerek çok güzel bir şekilde ilgilendi. Kendisinin gösterdiği bu çözüm odaklı yaklaşım, nezaket ve üstün profesyonellik için çok teşekkür ederim. Süreci böylesine kibar bir şekilde yönetmesi Vestel markasına olan güvenimi fazlasıyla artırdı. Kendisine teşekkürü bir borç bilirim."

Kırık Televizyona Ücretli Rapor Şoku: Tüketici Haklarıma Saygı Gösterilmiyor!

A101 mağazasından D**** S******* şubesinden 11 Aralık 2025 tarihinde Hi-Level 55uhl751 55 inç 4K televizyon satın aldım....

Tümünü Gör
Vestel Televizyon Yeter Artık!

Vestel TelevizyonYeter Artık!

Osman
Vestel Aynı Arızayı Tekrar Tekrar Yaşatan TV İçin Kalıcı Çözüm İstiyorum

Vestel AynıArızayı Tekrar Tekrar Yaşatan TV İçin Kalıcı Çözüm İstiyorum

Serhat
Vestel TV'de Kendi Kendine Oluşan Çizgiler

Vestel TV'deKendi Kendine Oluşan Çizgiler

Halimcan
Vestel TV Açılmama Problemi!

Vestel TVAçılmama Problemi!

Bülent