Ercan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 21:43

Ürünü 16.02.2024 tarihinde Ankara Mamak Vestel Göktaşlar bayisinden satın aldım. Ürün 26.08.2024 tarihinde akşam 06E hatası verdi. Sonra kendi düzeldi. 27.08.2024 tarihinde evde yokken ürün arızaya geçmiş ve içindeki ürünlerin hepsi bozulmuş. Biz bunu 28.08.2024 tarihinde yani bugün eve gelince fark ettik. Yetkili servisi aradık, bize en erken 31.08.2024 tarihinde geleceklerini söylediler. Ürünü aldığımız bayiye gidip durumu anlattık. Yetkili servisten rica ettiler ve yetkili servis bugün akşam saatlerinde geldi. Gelen yetkili servis çalışanını servis sahibi evinden çağırdığı için tavırlı geldi (Bunun bu kadar ne acelesi var? Yarın gelsek olmaz mıydı? Ben sizin yüzünüzden evimden çıkıp geldim, benim de ailem var. Sanki şimdi ben buna ne yapacağım?) gibi kelimeler kullandı. Sanki kolundan tutup zorla getirdim. Patronu söylemiş, gelmiş. Ben de 'Yapacağın bir şey yoksa git o zaman' dedim. Kendisi de 'Geldim bari bakayım' gibi kelimeler kullandı. Sonuç olarak yetkili servisten gelen arkadaşın söylediği motor sıkışmasından kaynaklı kompresör açmıyor ve termik attırıyor. Yani kısaca dolap kendini korumaya alıyor. Dolap servise gidecek, motor değişimi yapılacak diye bilgi verdi. Ben de 'Ürünü alalı 7 ay olmadı, ben değişim ya da iade istiyorum' dediğim zaman değişim için süreç 2 gün daha uzar dedi ve dolabın fişini çekip kapattı. Ben de bunun üzerine Manisa Vestel müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım. Müşteri hizmetleri ürünü iade alamayacaklarını, satın aldığım tarihin üzerinden 6 ay geçtiğini söyledi. Ben de 'Bu ürün ayıplı, motor arızası var' dedim. Zaten bu ürünlerde en önemli parçalar ana kart, kompresör ve motor. Ben sıfır aldığım ve garanti süresini 2031 senesine kadar uzatmış olduğum ürünü neden tamir ettireceğim? Vestel yetkili birimleri mağduriyetimi karşılamaz ise ben de yasal yollara başvuracağım. Bundan sonra da bir daha Vestel mi? Tövbe. Yerli firma ürünlerinin arkasında böyle duruyorsa, bırakın yabancı firmalar kazansın. #Vestel pişmanlıktır#

01 Eylül 2024 15:10

Sorunumuz hala düzelmedi mağduriyetimiz devam ediyor teşekkürler Vestel

04 Eylül 2024 15:57 (Şikayetten 6 gün sonra)

Hikmet
21 Şubat 2024 02:16
Vestel Servisi Para Almak İçin Beni Yanlış Yönlendirdi
Halilhan sonuçtan hiç memnun değil

Halilhan
13 Ocak 2025 12:35
Vestel Buzdolabı Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 18:15
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
30 Mayıs 2024 12:50
Nuray sonuçtan memnun

Nuray
23 Ekim 2024 22:02
"Yaşadığımız ve devam eden teknik servis sorunumuz sonrasında Vestel Genel Müdürlük Çözüm Merkezinden Makbule Hanım'dan ricamız sonrası sorunumuza başka bir servis yönlendirildi. Bakırköy ilçesi yetkili servisi olan Cihandan Elektronik bizimle iletişime geçti ve onarımı üstlendiklerini, 21 Aralık Cumartesi günü gelerek onarımı gerçekleştireceklerini belirttiler. Söyledikleri gün ve saatte bu servisten Murat Bey ve yardımcısı geldi, arızalı termostatı yenisiyle değiştirdi, diğer servisin yarattığı topraklama kablosu sorununu yenisiyle değiştirerek çözdü. Süreç içerisinde gerek telefonla iletişime geçen teknik servis sorumlusu gerekse eve gelen teknisyen Murat Bey gayet nazikti, profesyonel tavırlarla sorularımızı cevapladı ve onarım hakkında bilgi aktardı. Süreci gayet başarılı yöneten ve inisiyatif kullanıp bize başka bir servis yönlendirerek sorunun çözülmesini sağlayan Çözüm Merkezinden Makbule Hanım'a ve onarımı gerçekleştiren Cihandan Elektronik'ten teknisyen Murat Bey'e çok teşekkür ederiz. Buzdolabı şu anda sorunsuz çalışmaktadır. Servisin müşteriye yaklaşımı ve davranışları büyük bir markaya yakışır şekildeydi. Servisten servise ve ustadan ustaya çok fark olabileceğini öğrenmiş bulunmaktayız. İnşallah buzdolabını uzun süre kullanırız."
Vestel Kategorileri