Serkan
27 Mart 2024 16:57

Vestel marka fırını ilk kullanımımın ardından sol taraftaki ilk düğmesi içeriye kaçtı. Teknik servisi arayarak garanti kapsamında olduğunu belirttim ve sorunu düzeltmeleri için geldiler. Bir hafta önce aynı sorunu tekrar yaşadık ve teknik servisi tekrar aradık. Servis ekibi geldiğinde, garantinin az kaldığını göz önünde bulundurarak kalıcı bir çözüm ve değişim talep ettim. Teknisyen resim çekerek ayrıldı. Bugün Vestel tarafından arandım ve fabrikadan ürünün kırık olduğu gerekçesiyle değişim talebimin reddedildiğini, tamir için ise 900 küsür lira ücret talep edildiğini öğrendim. Daha önceki servis ziyaretinde de 400 TL servis bedeli talep edileceği ancak teknisyenlerin bunu almadığı ve bu durumu tehditkar bir dille dile getirdikleri söylendi. Garanti kapsamında olan ve açıkça sorunu belli olan bir ürünün iki kez aynı arızayı yaşamasına rağmen çözüm odaklı bir yaklaşım sergilenmemesi ve fabrikasyon hatasının müşteriye yüklenmeye çalışılması kabul edilemez. Bu nedenle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim. Bir ürünün garantisi devam ederken, iki kez aynı arızayı vermesi ve bunun için ücret talep edilmesi durumunda, markadan beklentinizin sizi hayal kırıklığına uğratmamasını dilerim.

28 Mart 2024 15:41 (Şikayetten 22 saat sonra)

Serkan
29 Mart 2024 14:57

Dönüş sağlandı parça değişimini ücretsiz bir şekilde yapılacağı belirtildi. Türkiye'nin markasınada bu yakışır teşekkür ederim.

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 13:36

10 Şubat 22:57

Ferdi
20 Mayıs 2024 11:38

Ayfer
05 Nisan 2024 13:42
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Fırın İki Kez Arızalı Çıktı Vestel Sorumluluk Almadı

Bülent