Mihrali sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 01:25

30.09.2023 tarihinde Trendyol sitesinden sipariş verdiğim ve 07.09.2023 tarihinde teslim aldığım Vestel çamaşır makinesi için 'sesli çalışıyor' diye servis talebi oluşturdum. Bir ekip geldi. 'Alt vidaları gevşemiş, sıktık' dediler ve gittiler. Bir hafta sonra tekrar 'sesli çalışıyor' diye servis çağırdım. Yine geldiler, 'denge taşı' gibi sebeplerden bahsettiler ve gittiler. Öyle böyle derken üç kez servis geldi. Dördüncü kez evime gelerek makineyi aldılar ve 15 gün makinesiz kaldık. Sorun giderilmediği için geri getirdiler ama makinenin üst tarafı kırık, alt kısımları çizik ve boya atmaları olmuştu. Yine servis geldi, 'üst kapak siparişi vereceğiz, o gelince takacağız' dediler. Ben de makinenin değişimini istedim. 'Şirkete ileteceğiz' dediler. 10 dakika sonra 'değişim talebiniz reddedildi' diye aradılar. Demek istediğim şu ki; altı aylık bir makine için eve dört kez servis gelir mi? 15 gün boyunca test edilmek üzere götürülür mü? Geri getirirken makine kırık, çizikler içinde ve boya dökülmüş şekilde mi getirilir? Zorlu Holding.

05 Nisan 2024 13:35 (Şikayetten 12 saat sonra)

05 Nisan 2024 14:25

Söylemiş olduğun internet sitelerine vermiş olduğunuz telefon numaraları ile çok görüşme yaptım sorun devam etti benim makinem sıfırı ile değişmediği sürece Vestel'den bir daha tek kuruş alışveriş yapmam.

Celal sonucu yetersiz buldu

Celal
21 Şubat 2025 16:11
Vestel Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Vestel Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Aylin
05 Temmuz 2023 23:15
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Selda
03 Aralık 2024 14:01
Ertuğ sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Cmı 108222 Wıfı 10 Kg 1200 Çamaşır Makinesi Çok Ses Çıkarıyor

Ertuğ
09 Ekim 2023 21:05
Cansın sonuçtan hiç memnun değil

Cansın
14 Temmuz 2023 20:36