Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kusurlu Ürün Tedariği Ve Montajı

04 Aralık 2023 18:35

Hepsiburada üzerinden Vestel yetkili satıcısından klima sipariş ettim. İstanbul Şişli olarak görünüyor. Ürünü bulunduğum yerdeki mağazadan tedarik etmişler, geldiler, kurulumu yapıp gittiler. Akşam çalıştırmak istediğimde iç üniteden ses geldiğini fark ettim. Durumu videoya çekip, kurulumu yapan kişiyle paylaştım. Ürünün kusurlu olduğunu ve motorunda sıkıntı olduğunu belirttiler. 'Sıfır ürüne parça isteyeceğiz' dediler. Ben ise haliyle ürün değişimi talep ettim. Müşteri hizmetlerini aradım ve gerekli tüm mercilere başvurup şikayet edeceğimi belirttim. Satıcı sessiz kaldı, yetkili servis de aynı şekilde. Vestel Müşteri Hizmetleri de bir çözüm sunmadı; herkes kulak tıkıyor. Sözde yerli marka diye tercih etmiştik. Kusurlu ürünü gelip takmışlar. Yerli bir firmadan böyle bir hizmet almak gerçekten üzücü.

04 Ocak 2024 11:53

Vestel'den klima aldım Aralığın 2 sinde gelip montajını yaptılar ürün arızalı yeni ürün talep ettim iç dış ünite yollayacağız dediler sadece motor kısmını yolladılar 10 gün sonra gelip taktılar sıkıntı devam etti hala ses geliyor iç üniteden tekrar müşteri hizmetlerini aradım ne muhatap var ne bir şey ana kart sıkıntılıymış diyorlar düşünsenize sıfır ürün diye kusurlu ürün satıyorlar buradaki yetkili servisin dediği şey bu klimaların çoğu bu şekilmiş siz siz olun Vestel'den sakin klima almayın ve önermeyin etrafınızdakilere bugün 4 Ocak hala çözüm bekliyorum keyifleri ne zaman isterse o zaman arıyorlar olan bana oldu başkasına olmasın videoları izleyin paylaşıyorum Vestel hayal kırıklığı.

25 Aralık 2023 13:30

Hepsiburada üzerinden Vestel yetkili satıcıdan klima sipariş ettim İstanbul Şişli olarak görünüyor Ürünü bulunduğum yerdeki mağazadan tedarik etmişler geldiler kurulumu yapıp gittiler akşam çalıştırayım dedim iç üniteden ses geliyor video ya aldım Kurulumu yapan kişiyle paylaştım vs ürün kusurlu motorda sıkıntı varmış sıfır ürüne parça isteyeceğiz dediler ben haliyle ürün değişimi talep ettim müşteri hizmetlerini aradım gerekli tüm mercilere başvuru yapıp şikayet edeceğim satıcı sessiz yetkili servis aynı şekilde Vestel Müşteri Hizmetleri aynı herkes kulak tıkıyor sözde yerli diye aldık kusurlu ürün gelip takmışlar Yazıklar olsun sizin gibi yerli firmaya 2 Aralıkta kurulumu yapıldı bugün 25 Aralık ne muhatap var ne bir şey Yazıklar Olsun. Vestel pişmanlıktır.

05 Aralık 2023 10:31 (Şikayetten 15 saat sonra)

07 Aralık 2023 13:35

İlginiz için teşekkür ederim Umarım bir daha böyle sıkıntılar yaşamayız

16 Aralık 2023 07:25

Sözde ürünü kargoya verdiniz 9. Gün elime ulaştı ve sadece dış ünite gelmiş halbuki görüşmeler kayıt altında sordum iç dış ünite mi gelecek evet denildi sadece dış ünite yollanmış yetkili servis geldi motoru taktılar ama aynı ses devam ediyor. Sözde mühendisleri motordan kaynaklı demiş nereden mezun oldukları belli olmayan mühendisler bugün yine aynı ses çıkıyor videoyuda paylaşıyorum Yazıklar olsun böyle yerli firmaya başka da bir şey demiyorum. Vestel den kesinlikle asla bir daha ürün almam sıfır ürün bile kusurlu geliyor

16 Aralık 2023 07:31

Videoları sözde mühendislerinize izletin motor değişti bakalım hala sorun motor da mi yoksa iç ünite de mi? Diplomalarını kontrol edin mühendislerin

Ozan
Ozan

1.5 sene bu sesle uğraştım ispat edene kadar göbeğim çatladı defalarca video ve ses kaydı almama rağmen hiçbir çözüm olmadan servis geri gitti en sonunda 2 ay önce fabrika ve servis bu sesin fabrika hatası olduğunu 9 7 ve 12 binlik klimalarda fabrikasyon sorun olduğunu kabul ettiler. AR-GE çalışmalarının devam ettiğini söylediler klima dış ünitesinde kılcal denilen bir parçanın değiştirilerek bu titreşim sesini giderdiler ancak bu sefer dış ünite dizel motor gibi yüksek sesle çalışmaya başladı. Daha sonra bu yüksek ses için fabrika susturucu denilen bir parça geliştirmiş bu parçayı da motor dış üniteye takarak sesi kestiler gerçekten de ses kesildi ancak bu ses kesilme tam 10 gün sürdü 10 gün sonra dış motor tekrar dizel motor gibi çalışmaya başladı ve ben videolarını çektim en sonunda bir buçuk senenin sonunda fabrika benden bıktı ve değişimi kabul etti İnşallah bu hafta değişim yapılacak size de kolay gelsin derim bu Zorlu yolculukta.

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
31 Ekim 2024 18:31