Vestel Kanal D HD Yayın Problemi

20 Ocak 2024 15:456.181

Vestel 49ud 8400 Smart TV var.
Kanald HD ve CNNTürk HD gibi kanalları izleyemiyorum. Güncel frekans 12245. Sinyal sıfır görünüyor. Diğer HD kanallarda sinyal ve kalite %100. Yani anten ile ilgili bir problem yok. Müşteri hizmetleri ücretli servis yönlendirmeyi teklif ediyor. Forum sitelerindeki araştırmalarıma göre benzer sorunlar yaşayan diğer Vestel kullanıcıları var. Garanti süresi bitmiş dahi olsa, bu tür üretimsel sorunların müşteri mağduriyeti yaşatmaması adına çözülmesi gerekmez mi

22 Ocak 2024 10:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz tarafımıza ulaştı. Farklı çözüm süreçlerimiz ile her zaman siz değerli müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

22 Ocak 2024 10:04

Şikayetinizde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgileri ile ürün ve hizmet kaydınıza ulaşamadık. İletişim için tarafınıza arama yaptık , yanıt alamadık. Müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz.

22 Ocak 2024 17:30

Teşekkürler

Neslihan
Neslihan
3 Mayıs 2024 20:28

Ramazan bey merhaba aynı problemi yaşıyorum nasıl bir çözüm sundular size?

Vestel TV HD Kanallar Sorunu

Ümit
Ümit
29 Aralık 2023 20:08549

Vestel TV HD kanalları çekmiyor, ne yapmam gerekiyor? Servis geliyor, 'Bizde sorun yok.' diyor, elektrikçi çağırıyorum, ...

Tümünü Gör
Vestel TV Arızası!