Vestel Derin Dondurucu Soğutmuyor

Vestel Derin Dondurucu Soğutmuyor
13 Ağustos 2023 16:39

2021 yılında almış olduğum Vestel marka derin dondurucu aldığımdan beri sürekli arıza veriyor. Fanı bozuldu, yeni ürünün bozuldu, tamir yaptılar, dolabım dün cumartesi yine bozuldu, anlamadım.

İçi sürekli eriyor, müşteri hizmetlerini aradım, saat geçmiş arayamadım, çok saçma. Nasıl ulaşamam, nasıl bir muhatap bulamam? Dolap sakın gece bozulma, kimse cevap vermiyor diye beyaz eşyalarını tembihleyin. Şaka gibi, bu yüzyılda bu anlayış çok tuhaf. Ya da eve erken gelin, canlı diye bir internet bağlantısı yapıyorsunuz.

Avrupa'dan bağlanıyor, ne ben derdimi anlatabiliyorum ne cevap zamanında geliyor. Saçma bir durum içindeyim, bugün aradım, çok rahatladım, o zaman size arıza kaydı açalım dediler. Vestel, yarın sabah birileri gelmezse genel merkezinize geleceğim, siz düşünün benim masrafımı kim karşılayacak, kimmm? Her şeyim çöp oldu. Bu pahalılıkta aldığım her şey.

14 Ağustos 2023 20:57

Hala gelen yok yarın gelecekmiş servis

15 Ağustos 2023 10:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

İsmail
İsmail

Son durum ne? Maalesef bende bir hata yaparak derin dondurucu aldım.

Aferin

27 Mart 2024 22:27