Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Ve Çilesi

11 Temmuz 2024 16:48

Mart ayı sonunda çamaşır makinesi, bulaşık makinesi aldık. Kurulum aşamasında arka tarafında bulunan nakliye vidaları sökülmeden kurulum yapılmış. Makineyi kullanıma başladığımızda makinenin çok sarsıntılı şekilde çalıştığını servise ve çözüm merkezine ilettik. Servisten gelen teknisyen herhangi bir problem olmadığını makineye atılan çamaşırların sınıflandırılıp atılmasını söyledi (zaten sınıflandırma yaparak kullanıyoruz). Makine yine aynı şikayete devam ederken çözüm merkezinden detaylı inceleme talebinde bulunduk. Tekrar servisten gelen ekip makinenin arka tarafındaki nakliye vidalarının sökülmediğini tespit ediyorlar. Hatalı kurulum yapılmış olan makineyi 2 ay boyunca vidalar sabitlenmiş şekilde kullanıldığında ürünün tamburda veya iç malzemelerde oluşturduğu deformasyon göz önüne alınarak değişim talebinde bulunduk. Fakat ürünün bu şekilde kullanımının problem oluşturmayacağını dile getiren servis, vidalar üzerinde takılı kurulum yaptığında daha önce de makinede bir problem olmadığını söylemişti! Bir tüketici olarak hangi açıklamaya inanayım makinemde oluşacak bir arızanın sorumlusu kim çözüm beklemekteyim. Makinemizin değişimini talep etmekteyim

16 Temmuz 2024 19:23 (Şikayetten 5 gün sonra)
19 Temmuz 2024 14:50

Bir daha Vestel mi asla, tam anlamıyla pişmanlık, alırken 10 kere düşünün sonra hiç almayın

19 Temmuz 2024 15:04

Arızalı kurulum yapılan makineyi size o şekilde kullanıma zorluyorlar maalesef

Bende aynı durumdayım maalesef artık asla evime Vestel sokmiycam

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi: Bitmeyen Arızalar Ve Hayal Kırıklığı