Vestel Buzdolabı Sebzeleri Donduruyor

17 Ağustos 2024 15:16

03/10/2022 tarihinde Vestel NFK64012 e gı Pro wıfı buzdolabını aldım; 03/07/2024 tarihinde sebzelik kısmı tüm yiyeceklerimi dondurmaya başladı, bunun üzerine servis çağırdım. Soğutucu hatası deyip parça değişimi yaptılar.
1 ay içinde 3 kez soğutucu hatası verdi karta kadar hepsini değiştirdiler. Eğer bir daha verirse fabrikaya yollarız dediler. Tamirden 2 gün sonra tekrar hata verdi. Dolabın artık tamirini değil değişimini istiyorum.
Vestel in numarasını aradım açan olmadı mail attım henüz dönüş olmadı. Mağduriyetimin giderilmesini modelde sıkıntı varsa başka bir modelle değişimini, sıkıntı yoksa sıfırı ile değişimini istiyorum.

vestel-buzdolabi-sebzeleri-donduruyor-5.pdf
vestel-buzdolabi-sebzeleri-donduruyor-4.pdf
vestel-buzdolabi-sebzeleri-donduruyor-3.pdf
vestel-buzdolabi-sebzeleri-donduruyor-2.pdf
vestel-buzdolabi-sebzeleri-donduruyor-1.pdf
20 Ağustos 2024 16:44 (Şikayetten 3 gün sonra)
27 Ağustos 2024 17:06

Servis geldi ve bir cihaz taktı, telefonla genel merkezden biri ile görüştü ve kartını tekrardan değiştirelim dedi. Ancak daha önce de buzdolabının değişimini istediğimi hatta model sıkıntılı ise model değişimini istediğimi söyleyerek tamir olayını kabul etmedim. Vestel müşteri hizmetlerinin dönüşünü bekliyorum. Bakalım ne olacak. Vestel'le olur, neden olmasın?

28 Ağustos 2024 18:15

28/08/2024 tarihinde Vestel merkez tarafından arandım ve 1 hafta içinde yeni buzdolabımın geleceği bilgisi verildi. Ahmet nazif Zorlu önderliğinde kurulan Vestel büyüklüğünü gösterdi. Boşuna dememişler: 'Vestel'LE olur, neden olmasın? '

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Nfk64012 Buzdolabı Sürekli Arızalı

Ahmet
02 Ocak 2024 23:06
Mert sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 12:57
"Vestel çalışanları ve yetkilileri Caner bey ve 1 sene sonra arayıp memnuniyeti mi soran Murat bey e teşekkür ediyorum ilgileri ve alakaları olsun konuya kendi dertleri gibi sahip çıkmaları olsun yetkin çözüm odaklı ve müşteri dostu oldukları için kendilerini kutluyorum ve Vestel firmasına böyle insanları bünyesinde bulundurdukları için çok teşekkür ediyorum."
Vestel Buzdolabı Nfk 64012 E Gi Pro Wi-Fi 588 Hatalı Ürün
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Huseyin
08 Eylül 2023 17:17
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı 4 Yılda 4 Kez Arızalandı Kalıcı Çözüm Bekliyoruz

Kübra