Mert sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 12:57
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“Vestel çalışanları ve yetkilileri Caner bey ve 1 sene sonra arayıp memnuniyeti mi soran Murat bey e teşekkür ediyorum ilgileri ve alakaları olsun konuya kendi dertleri gibi sahip çıkmaları olsun yetkin çözüm odaklı ve müşteri dostu oldukları için kendilerini kutluyorum ve Vestel firmasına böyle insanları bünyesinde bulundurdukları için çok teşekkür ediyorum.”

2023 haziran'da Vestel nfk6412 e gı Pro wi-fi 588 litre buzdolabı aldım. İlk hafta iç aydınlatma LED'leri bozuldu ve iade talep ettim, garanti uzatma ile ikna ettiler. Kullanıma devam ettim, 2024 mayıs'ta yine LED'ler ve soğutma bozuldu.

Ana kart arızası dendi, yapılamadı. 3 defa servis geldi, beceremedi. Dolabı aldılar, küçük bir dolap bıraktılar. Şimdi gövde kaçağı var dendi, değişim için aynı hatalı üründen teklif ediliyor. Bir üst model istiyorum, aynılarını yaşamamak için fiyat farkı deniyor. İstediğiniz ürün yok deniyor, fabrikada ürün yokmuş.

Yani komediye bakın, iade alın diyorum, 1 sene önceki fatura fiyatını veriyorlar. Şu an 40 bin tl, bana teklif 20 bin tl. 2 aydır bu sıcaklarda dolapsız kaldım. Ürünlerim bozuldu diyorum, fotoğraf var mı diyorlar. Yani paramla rezil oldum. Dolapsız kaldım.

Mağdur olan benim ama Vestel ve fabrikadaki yetkililer duvar gibi, hiç yardımcı olmuyorlar. Sanki onlar mağdur olmuş gibi konuşuyorlar. Yazıklar olsun, burada süreci ifşa ediyorum. Vestel pişmanlıktır. Servisi ve yetkilileri duble pişmanlıktır.

profile profile
08 Temmuz 2024 11:23

Bu sabah 8 Temmuz 2024 te saat 10:21 de Vestel fabrika dan Aybüke Hanım beni tekrar aradı ve aynı şeyleri yeniden tekrarladı hiçbir gelişme yok her isteğim geri çevriliyor fabrikada üst model dolap yok aynı ürünü ısrarla yeniden yollamayı teklif ediyor benim istediğim modeli seri numarasını vermeme rağmen yanlış söylüyor not bile alınmamış bu sıcaklarda 2 aydır dolapsız kaldım hala şu an eziyet çekiyoruz rezil olduk mağdur olduk parasını ödediğim malımı kullanamıyorum geçici olarak bıraktıkları dolap litre olarak çok küçük ve sağlıklı çalışmıyor bunu anlayabilen ve çözmek isteyen bir tavır içinde asla değiller ve bu süreci kendisi ile yürütemeyeceğimi söyledim telefonda kendisi ile görüşmem için ısrar ediyor ama 1 cm yol alamıyoruz kapatmasını rica ettim ve beni aramamasını rica ettim bana yardımcı olabilecek bir danışman olmadığını düşünüyorum çok yazık böyle bir firma için Vestel in büyük ayıbı diyorum çalışanları çok ilgisiz ve çözüm odaklı değiller müşteriyi anlamıyorlar ya da fabrikanın tutumu bu şekilde yazıklar olsun bana sizden ürün alma hatasına düştüm size de yazıklar olsun gözüme baka baka yalan söylüyorsunuz ve bu duruma üretebileceğiniz bir çözüm olmadığını söylüyorsunuz.

08 Temmuz 2024 17:07

Sayın Vestel yetkilileri müşteri çözüm merkezinden aybüke hanim 8 Temmuz 2024 16:36 da beni tekrar aradı ve istediğim bir üst modelin ellerinde olmadığını 1 ay ya da daha uzun bir sure beklemem gerektiğini ve bu süre sonunda fark ödemem gerektiğini bana iletiyor bende kendisine yarın ya da bu hafta istediğim ürünü yollayın farkı ödeyim dedim kabul edilmedi isteğim zaten 2 aydır buz dolabım yok tahmini 1.5 ay daha bekleyeceğim 3.5 4 ay yapacak ve üstüne bana yapılanlara karşı para ödeyecek olan ben olacağım arkadaki farkta 4 bin tl okuyan diğer insanlar bilsin diye belirtiyorum öyle afaki bir model talebimde yok müşteri dolapsız kalmış parası boşa gitmiş umurlarında değil ısrarla aynısını yollamak istiyorlar para iadesi yapmıyorlar yaparlarsa 1 sene önceki fatura fiyatı 20 bin tl verirlermiş dolap su an 41 bin tl yani yapılan muamele bu müşterilerine akıl fukarası muamelesi yapıyorlar çok yazık hiçbir çözüm sunamıyorlar koskoca Vestel 4 bin tl nin peşine düşmüş

08 Temmuz 2024 20:04

Sayın Vestel yetkilileri 8 Temmuz 2024 18 :56 da Vestel çözüm merkezinden Caner bey beni aradı bir haftadır kendimi anlatmak için verdiğim mücadeleyi 60 saniye içinde anlayıp tamamen çözüm odaklı aradaki 4.540 TL farkı ödeyerek yeni üst model dolabının sevkiyatını hemen yaptı kendisine anlayışı ve tutumu için çok teşekkür ederim böyle insanların olması birlikte oldukları firmalara değer Katar çözüm e büyük katkısı için kendisine tekrar teşekkür ederim sağ olun Caner bey...

07 Ağustos 2024 13:38 (Şikayetten 1 ay sonra)
21 Şubat 2025 15:02

Esra sonuçtan memnun

10 Temmuz 2024 01:27
"3 yıllık süreç sonucunda ürün değişimi yapıldı yeni buzdolabı gönderildi. Teşekkürler…"

Vestel Nfk 510 Buzdolabı Gövde Gaz Kaçağı Ve Ücretli Değişim

Serdar
28 Kasım 2023 21:38
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
18 Temmuz 2025 16:27