Vestel Balıkesir Ayvalık Bayi Üç Gün Koza Ticaret

Hasan
12 Temmuz 2023 21:58

06.07.2023 'de Balıkesir/Ayvalık üç gün koza ticaret Vestel bayini aradığımda klima almak istediğimi söyledim. Fakat kurulumunu en kısa sürede yaptırmak istiyorum diye belirttim kurulumun dediğim gün olmadığı takdirde başka firmaya bakacağımı da söyledim.

Satın almada %90 kurulumun gerçekleşeceğini söylediler. Kurulum yapacak servisin tel. Numarasını alıp aradığımda cumartesi günü 17- 19 arasında kurulum yapabileceklerini söylediler. Fakat 1- cumartesi günü söyledikleri saatte gelmediler (müşteri hizmetlerini aradığımda teknisyenlerinin çok yoğun çalıştıklarını bazı gecikmelerin yaşandığını söylediler). Cumartesi gelinmediği gibi pazar günü saat 22.00 gibi teknisyenlerinizden biri aradı ki benim cumartesi günü klimayı iptal ettiğim halde bir daha. Vestel neden insanları saf yerine koyuyor.

Müşterilerini bu konuma sokuyor ama çalışan personelin saat 22.00 gibi bir mecburiyeti var mı 5- bayiler para kazanmaları için yazın müşterilerini uyanıklık yaparak müşterilerini mağdur ettiği gibi teknisyenlerini de zora sokuyor. Bir daha kesinlikle evime Vestel ürünü almayacağım. Ben mağdur edildim.

13 Temmuz 2023 10:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Satış Ve Sonrası!

29 Temmuz 2024 11:13