Kayseri Forum Vestel Bayi

Kayseri Forum Vestel Bayi
02 Şubat 2024 16:54

Kayseri Forum AVM Vestel bayi den 30 Kasım günü arkadaşlarımız ile birlikte 8 adet çamaşır kurutma makinesi aldık. 20 güne teslimi yapılacağı söylenen eşyaların 3. Taksitini ödememize rağmen hala gelmedi. Bayi çok özensiz ve hala bir bilgi verilmiyor. Gerekirse daha pahalı alıp gelecek bir ürün alın. Gelmeyen ürüne para verdik.

05 Şubat 2024 13:09 (Şikayetten 2 gün sonra)

21 Şubat 2024 13:01

Ürünü 16-20 Şubat tarihinde teslim edeceğinizi ilettiniz. Bugün 21 Şubat ve ürün gelmedi. Üstelik konu ile alakalı bir bilgi dahi verilmedi. Bayiniz telefonlarını açmıyor. Müşteri merkezinizden her seferinde farklı bir çalışana konuyu arz etmek durumunda kaldım. Hayal kırıklığı ve pişmanlıktan öte bir alışveriş içerisindeyim. Vestel markasının önünden geçmek bile istemiyorum artık böyle bir satış politikası olamaz. Merkeziniz bayiyi bayiniz merkezi suçluyor. Bilmediğimiz bir TV reklamından ürün almış gibiyiz koskoca Vestel halbuki...

27 Şubat 2024 12:32

27 Şubat ve 22 şubatta evinizde olur diyen müşteri hizmetleri ve bayii den haber dahi yok.

Nuh sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kayseri Forum Zamantı Bayii

05 Şubat 2024 20:31

Yakup
09 Şubat 2024 16:15

05 Nisan 2024 10:58

09 Ocak 2024 09:43
vestel-kayserideki-bayiden-alinan-kurutma-makinesinin-teslim-edilmemesi-1.pdf
Ali sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 21:49
Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi